[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Nem tudlak megszólítani mert kereszt neved nem tudom ezért bocs!
Nem maradt ki ez nem kelt kalács recept!!
1994 óta így készítem ahogy fent le van írva a Magyar Konyha újságból.
Nekem így bevált nem változtatok rajta.
Egyébként köszönöm a tanácsot.
A fánkoknál úgy tudom hasznos mert nem szívja fel magát zsírral sütésközben.
Szép estét
Marcsi
Prohászka Béláné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
det ted üzente 14 éve
Ötletet köszönöm! Isteni! Örülök, hogy megtaláltad Marika! Az én fogam a túrósra fáj! Köszike!
Hegedüs Marianna üzente 14 éve
Marcsi nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a receptet nem várom meg a karácsonyt megsütöm elöbb Martianna
Barna Pap Mónika üzente 14 éve
Marcsi már a párom is jelezte legyen túrós bejgli is:))) Nekem is a kedvenc ünnepem a karácsony,ha csak rajtam múlna már én is díszíteném a fát és a lakást is.
Sárkány Andrásné Mara üzente 14 éve
Marcsika!
Köszönöm az információt, én is így gondoltam, de nem árt a megerősítés.
Kellemes napot!
Mara néni
ócsárdi lászlóné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Sárkány Andrásné Mara üzente 14 éve
Marcsika!
A rum és a rumaroma egyenlően ízesít? Vagyis a rumaromából is ugyanannyit kell használni, mint a rumból?
Barna Pap Mónika üzente 14 éve
Marcsi még nem jutott eszembe hogy túrótölteléket tegyek a bejglibe,de majd karácsonykor.Én is így készítem a tésztáját csak a vaj felét libazsírral helyettesítem.Ez a fajta bejglitészta kelendőbb nálunk:)
törlés