[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
burger eva üzente 12 éve
Judy, nem értem mi a lényege ezeknek a hozzászólásoknak.Csak felbosszantsz mindenkit, de magad ellen is hergeled az embereket. Ha ennyire napirenden vagy a jó meg rossz ételekkel miért nem töltsz fel nekünk egészséges ételeket, esetleg mi is tudnánk csipegetni az ötleteidből ,de ennek így ebben a formában semmi értelme, csak fölöslegesen írogatsz
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
én is imádom,főleg töltve.Majd teszek fel én is még,de most 3 hétre elmegyek.Aztán majd jövök.
Barna Pap Mónika üzente 12 éve
A bizonyítás úgy látszik nem megy,már kértük tegyen fel saját képes recepteket ,de csak a negatív hozzászólás érkezett meg.Lehet nem is főz mert ugye kinek van erre ideje?!
Barna Pap Mónika üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
igen olvastam.tulajdonképpen azt nem értem,hogy miért nem teszi fel az egészséges ételeket ésakkor ott oda írhatná a jótanácsokat is.
Indíthatna egy sorozatot,hogy "Judy egészséges ételei".Szerintem akkor még profitálhatnánk is belőle.De ,ez így csak a másik leszólása.
Ha vannak persze ilyen receptjei.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Az olíva olaj sem mindenható.Olvastam,hogy az a legjobb ha váltogatjuk az olajokat.Valamint az aránylag olcsó repceolajnak kíváló az élettani hatása.Ez sokkal többeknek elérhető.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Köszönjük a jó tanácsát, ebben nem szerepel a rák szó legalább.
Nagyon szeretnék egy pár receptet öntől olvasni, mit főz, és hogyan, minden írása csak a negatívumokról szól.
Én úgy veszem észre kint él valahol, nem a mi kis hazánkban.
A bió termékek sokak részére megfizethetetlen.
Igen Mindenki VIGYÁZZ ahogyan tud, és a pénztárcája engedi.
Hódos Judy üzente 12 éve
Vigyázat: a margarin és a vegeta nagyon rosszindulatú, lassan / de biztosan/ ölő mérgek.
Margarin helyett: tiszta bió vaj, vagy első hideg sajtolású oliva olaj.
Vegeta helyett: saját eltevésű / sóval tartósitott darált különféle zöldségek / több évig frissen eláll/. Nyáron pedig darálón vagy turmixban darálom az ételhez: frissen.
Vigyázat a sóval: csak tiszta: NaCl / kálium nélkülit/!.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve