[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Köszönjük szépen az ötletet, a márványsajtról imádott édesapám jut eszembe.
Csak ketten szerettük azóta se vettem :(
Nagyon jó ötlet, kár nem írja bár az oldalon tegeződünk, ha nem baj, írod le esetleg fénykép, mert nagyon jól hangzik a húsos hideg tál is.
Ciprián vagy a Ferenc nevet használod?
Szép napot
Bergendi Ciprián Ferenc üzente 12 éve
Nagyon jó recept, ez is...én egy kicsit másképp szoktam csinálni...jénaiban, mikróban megolvasztom a márvány, vagy Rockfort sajtot, csak kevés sajtkrém kell hozzá, szaporításnak...kis fokhagyma, snidling is mehet bele...én külön, sajtos hidegtálat szoktam csinálni ilyen ünnepekre, és külön a húsos hidegtálat! Vegáknál vigyázni kell arra is, mivel kenjük le a tekercseket !!! Az se legyen állati eredetű !!!
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Nagyon örülök sokan örültök a receptnek, jó lenne húsvét után valaki fel tenné.
Ildikó tippje, ő mikróba olvasztja a sajtot.
Köszönjük.
Szegfű Ildikó üzente 12 éve
Nagyon finom lesz a tekercs, de én a sajtot a mikroban szoktam melegíteni, nekem ott egyszerűbb és nem ragad semmihez.
Komán Szilvia üzente 12 éve
Most végre kaptam egy jó ötletet ahhoz, hogy ne folyjon szét a sajt a vízben. Nagyon köszönöm. Egyébként én is csináltam már ilyet és isteni finom!!!
schrancz Erika üzente 12 éve
Sályi Tiborné Erzsike üzente 12 éve
Schneiderné Mária üzente 12 éve
Dékányné V. Mária üzente 12 éve
Juhász Sándorné Teca üzente 12 éve
Juhász Sándorné Teca üzente 12 éve
törlés