Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon szép kiflik Gratulálok Marcsi

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Nagyon guszta kiflik, szép pirosak, fényesek

Válasz

Szekeres Gizella üzente 12 éve

NAGYON KÖSZÖNÖM ÉS ÖRVENDEK HOGY TETSZIK.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Ez nagyon finom lehet én is csak nyelek most egy nagyot....gratulálok

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Gyönyörűek lettek és várjuk a további receptjeidet is:)

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Gizikém, ez annyira jól néz ki, mint ha csak "élőben" itt lenne előttem ez az adag kifli. Minden elismerésem a Tied! Szépek lettek nagyon! Receptet mentettem. Ancika

Válasz

Szekeres Gizella üzente 12 éve

Köszönöm a biztatást...na jó elsirtam magam....nem is gondoltam hogy másoknak is tetszik,bár ha a gyülekezetben ünnepség van mindig az én sütieimet várják csak mindig ugy éreztem hogy udvariasság mivel hogy én vagyok a legujjab gyülekezeti tag...na jó már 4 éve oda tartozok.Február végén volt lelkipásztor avatás amire a barackot sütöttem és a csiki mézest...bánom hogy nem készitettem fotót...majd ezután a többit-IGÉREM.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gizella! Üdvözlöm a fiad és köszönöm neki nem hagyott békén.
Sok hasonló szépet szeretnénk még tőled az oldalra.
Aki ilyen ügyes annak legyen több önbizalma.
A recepted bemásolom köszönjük.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Kedves Gizella! Jól tetted, hogy hallgattál a Fiacskádra és én is csak bíztatni tudlak. Várjuk a finomságaidat, mi is alkotni vágyó háziasszonyok vagyunk és egymástól nagyon sok jó ötletet cserélünk.
Üdv.
Évi

Válasz

Szekeres Gizella üzente 12 éve

A lekváros kiflit is kalács tésztábol készitem-1 kg finom liszt,3 tojássárgája és 1 egész tojás,reszelt citrom héj,1 kocka élesztő amit 2dl.langyos tejben felfutatok,2 evőkanál sütés álló édesitöszer.Nem használok cukrot mert az neheziti a tésztát,csipet só.Meg dagasztom és ha még kell folyadék akkor ásványvizet teszek.Mikor meg van dagasztva még hozzá adok 1 dl olajat amit jól bele dolgozok.Lehet belöle késziteni kiflit,kalácsot vagy buktát...én igy készitem a kelt tésztát.Ha kész sütés elött meg kenem tojással majd ha meg sült akkor cukros vaniliás tejjel és még pár percre visza teszem a kemencébe.Köszönöm hogy tetszenek.Sokat sütök főzök,vannak jó receptjeim csak talán bátortalan vagyok...mindig ugy érzem hogy az enyém nem szalon képes.Most a fiam rávett hogy meg oszam veletek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gizella!
Nagyon szépen megsültek, a kemencében sültnek mégis más úgy a kinézete mint az íze.
Nagyon szeretnénk a receptet lehet valamiben eltér mint akárkié az oldalon.
Köszönjük.

Válasz

Szekeres Gizella üzente 12 éve

Nagyon köszönöm...jó a kemence!

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Ez igen! Szépen megsültek, gyönyörűek.

Válasz