[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szia. Lehet, ezt még nem hallottam. Úgy tudtam a kapor ízesít, mint a csombor is.Ennek utánna nézek és ha megtudtam valamit, akkor leírom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szia, én úgy tudom hogy a kaportól puhul, soha nem teszünk bele, csak csombor(borsikafű) ágat és semmi mást.

Válasz

kaola kati üzente 11 éve

nagyon szivesen.Nem nagy ugy.Koverebb uborkat valogatok,ugy 3 darab fejenkent.Aztan kettobe vagom,a magot kivajom karalabe vajoval de lehet kiskannal is.Elkeszitem a toltott kaposzta masszat(rizs,daralthus,fuszer) es megtoltom a fel uborkakat ugy haromnegyedik.A tetejet megszorom keves liszttel es egy labosba egymas melle rakom ugy hogy ne boruljanak el.Aztan ratoltom a kovaszos uborka levet(persze atszurve).Foni teszem,mikor mar majdnem megfott hozzaadok egy vekony rantast(egy keves olaj es egy kanal liszt).Hagyom jol felfoni es kesz.Nagyon fincsi,en jobban szeretem hidegen.Remelem masnak is izleni fog.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kati! Feltehetnéd a töltött uborka receptjét.Szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá.

Válasz

kaola kati üzente 11 éve

szia Andi.En Erdelyben lakok es itt igen nagy "divat" a kovaszos uborka.Mar azert is mert a levet hasznaljuk mikor toltott uborkat keszitunk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszi lányok.
Évi! Lehet,hogy kevés sót tettél bele.Mert itt az ízt igazából a só és a kapor adja meg.Volt már ,hogy én is kevés sót tettem bele,és akkor nekem is rossz lett.Így egészség ide vagy oda,legközelebb már megsóztam ahogy kell.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 11 éve

Andika! Jól néz ki az uborkád!( mint minden más amit felteszel)én is nagyon szeretem az uborkát.

Válasz

Friedlné Évi üzente 11 éve

Ügyes háziasszony vagy Andikám. Egyszer én próbáltam de csődöt mondtam vele, mert az íze valamiért nem lett jó.
Puszi

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Andi egészségedre,szerintem mindnyájunknak vannak érdekesebb étkezési szokásai a másikunk számára.Van aki a sajátjáéra esküszik és a másikét lefújjogja, szerintem nem szabad megbántani vele a másikat,mert nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése.Igaz a mondás "ízlések és pofonok különbözőek".Nem a konyhatündérek oldalán történt valahol máshol olvastam ilyen példát.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mónika! Én imádom,és valószínüleg enyhén szólva is furcsálni fogod,de legjobban az enyhén csípős lecsóval szeretem.Főleg ha tojással van a lecsó.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Bevallom én a savanyúságok közül a kovászos ubit nem szeretem,a családom többi tagja viszont igen.Nem sokára szezonja lesz már alig várom.

Válasz

bitai eniko üzente 11 éve

-En is keszitettem mar kovaszos uborkat,kenyer helyett hamozott krumplit szoktam tenni.Koszonom a foghagymas otletet ki fogom probalni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Andi mi is nagyon szeretjük, de még tényleg nem olcsó.
Köszönjük, te már ügyes voltál.

Válasz