[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Krisztina köszönöm a fáradozásod. Nagyon jó a recepted, nem mindig eszek én se rántást, főleg ha plusz finomság is van benne.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Barna Pap Mónika üzente 12 éve
Hűűűha imádjuk mi is,én holnap főzöm, még nem tettem bele füstöltet de majd kipróbálom,nagyon finom lehet :) A receptet bemásoltam alá és köszi mégegyszer hogy beírtad.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
A darált húst egy tálba tesszük, ízlés szerint fűszerezzük, borssal, majoránnával, tojással és csemege pirospaprikával, nyersen reszeljük hagymát kicsit nagyobb lyukon. Belenyomjuk a fokhagymagerezdeket.A leveleket kicsit megmossuk, nehogy túl savanyúak legyenek. A végénél a vastagabb résznél, (a torzsájánál) kicsit levágjuk, hogy könnyebben betudjuk hajlítani majd.Zepteres kuktába kikenjük zsírral, és voroshagymával pirospaprikával beszórjuk.A fazék aljára rakunk egy marék apró káposztát és ráteszünk füstölt húst, majd megfogunk egy levelet, teszünk bele kellő mennyiségű húst és becsavarjuk. A két végét benyomkodjuk.Ezt addig csináljuk míg el nem fogy a hús és a levél. A fazék aljára szépen sorba elhelyezzük őket. A tetejére tesszük a maradék apró káposztát és babérlevelet meg egész borsot, fokhagymát és paradicsom purétA fazékba beleeső fedőt tegyünk rá. Alacsony hőfokon (lángon) 1 - 1, 30 ó alatt megfőzőm. Tejföllel tálaljuk ízlés szerint. Finom ropogos , házi kenyérrel ! jó étvágyat kivánok hozzá!
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
1 kg lapocka darált
3-4 db fokhagymagerezd
Házi csemege pirospaprika
fekete orolt bors
majoranna
2 db voroshagyma
25 dkg A minőségu rizs
6 db savanyú káposzta levél
1 kg savanyú káposzta
1 kg fustolt oldalas
tejföl , 3 db babérlevél, 8 db egészbors,
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Krisztina ezer bocsánat a recepted be illesztetem de nincs alatta, előfordult már sokszor írunk és elvész. Még egyszer ne-haragudj.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
törlés