Sályi Tiborné Erzsike üzente 10 éve

Ez a sütemény,és aki készítette,igazán megérdemli a csillagos ötöst!

Mert olyan nagyon finom! Gratulálok:

Válasz

Takácsné Barbara üzente 11 éve

Nem kell keleszteni.

Válasz

Takácsné Barbara üzente 11 éve

Kipróbáltam, nagyon finom. Amikor még meleg, én megkentem cukor sziruppal a tetejét.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Mária! Tudtommal nem kell azonnal készíthető.

Válasz

Kenézaljai Mária üzente 11 éve

Nem kell keleszteni?

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Kedves Ilike! Szép szabályosak a csigáid, nagyon guszták!
Üdv.
Évi

Válasz

adam monika üzente 12 éve

lehet bele rakni nesguik kakaóport is vagy csak sima kakaot

Válasz

Sarkadi Ágnes üzente 13 éve

finom lehet ki probálom

Válasz

földes károlyné üzente 13 éve

finom lehet kőszőnőm kiprobálom !

Válasz

Öhl Krisztina üzente 14 éve

Ez szuper! Nekem is ki kell próbálnom!

Válasz

Deák Sándorné Ágota üzente 14 éve

Még ma kipróbálom és utána kommentálom.Deákné Ági.

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 14 éve

Köszönöm Ilike!

Válasz

Bérciné Ili üzente 14 éve

Nem kemény a tésztája. Hogy meddig tartható el azt sajnos nem tudom. Én a maradékot leszoktam mélyhűteni.

Válasz

Bérciné Ili üzente 14 éve

Nem lekvár, hanem kakó és porcukor keveréke.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

EZ LEKVÁROS CSIGA,TESSÉK KINAGYÍTANI A KÉPET

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 14 éve

Nem kemény a tészta?És eltartható hosszabb ideig?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon jól néz ki.Köszönjük szépen.
Kedves Tagok jó sütést,nekünk meg kép feltöltést.

Válasz