[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Megsütöttem,nagyon finom lett ,egyszerű zserbó recept!Köszönöm.

Válasz

ócsárdi lászlóné üzente 13 éve

Andika! Ez a zserbó nagyon finom én elkészítettem, és nagy sikere volt a családban!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szép díszítés,én is szoktam így diszíteni,villával hullámokat húzkodunk,amíg még nem köt meg a csoki.
Marcsi is így véleményezte,
Az almáskevertemet is így diszítettem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A nyitó oldalon van egy csoki máz recept.Az almás kekszes süteményemre azt tettem,és ugyan így torta díszítővel,vagy egyszerű villával lehet hullámokat megdermedés előtt mintázni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem a tetején csokimáz van rajta,csak megdermedés előtt meg van cifrázva.amúgy nem rossz!

Válasz

Linkné Bőte Mária üzente 14 éve

Húúú... ez zserbó nagyon jól néz ki,nekem egyik kedvenc sütim!

Válasz

Farkas Erzsébet üzente 14 éve

a csalad egyik kedvence

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon guszta kár hogy nem ehetek ilyent.

Válasz

Baranyai Etelka üzente 14 éve

Nagyon guszta, most ha itt lenne biztos a felét meg is enném.

Válasz

Oláhné Prisznyák Anna üzente 14 éve

Nagyon guszta!

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Andika! Ennek mi van a tetején? Mintha egy lágyabb, krémszerű bevonat lenne, mint a máz! Jól néz ki, de írd már meg légyszíves a bevonat összetételét. Köszi előre is!

Válasz

Pné Kovács Mária üzente 14 éve

Nagyon guszta, ez nálunk is a kedvenc sütik közzé tartozik.

Válasz