kovács zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Boros Andrea üzente 13 éve

nagyon szép a diszités

Válasz

kovács zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm a dícsérő szavakat.

Válasz

kovács zoltánné üzente 13 éve

Biztosan sikerül mert nem lehet elrontani,tényleg nagyon jól formázható és a maradék eltehető valamin t később kicsi rámával átgyúrva megint felhasználható.

Válasz

kovács zoltánné üzente 13 éve

Köszönömszépen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gyönyörű díszítés, a leírás szerint finom is.
Én elkészítem és elküldöm neked díszíteni. Azzal szoktam elrontani és a végén csak simán rá kenem a krémet vagy a habot.
Nem szégyen ez csak kellemetlen. :)))))
Köszönöm a receptet és gratulálok
Marcsi

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Mindkettőtöknek nagyon köszönöm, remélem sikerűlni fog!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Judit!Gyönyörű a tortád!Nagyon ügyes vagy!:))

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Terike!Nekem van egy fondant receptem:1 ek zselatin(8-10g),6 ek víz,2 ek.méz,40 g vaj és kb 800 g porcukor.
Porcukrot átszitáljuk kb 500 g-ot.Vízbe elkeverjük a zselatint,majd oldódásig melegítjük,belerakjuk a mézet,vajat.Feloldódik és beleöntjük az átszitált porcukorba.Annyi porcukrot kell hozzágyúrni amennyit felvesz.1 éjszakát folpackba csomagolva állni hagyjuk.Felhasználás előtt átgyúrjuk.Ha nagyon kemény mikróban alacsony fokon megmelegítsük,ha túl lágy 1-2 ek keményítőt gyúrunk bele.

Válasz

kovács zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm,a dícséretet-Fondan:6 evőkanál vizet,1 evőkanál mézet,1 evőkanál zselatint,1 evőkanál rámát gőz felett összemelegítünk és utánna annyi porcukorral elkeverjük amennyit felvesz,majd addig gyúrjuk folyamatosan adagolva a porcukrot hozzá amig olyan állagu lesz hogy sodorni lehessen.Célszerü ha áll 24 órát és utánna a kezemet picit bekenem rámával és átgyúrom de nem porcukron hanem keményitőn,és lehet sodorni,formázni.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Gyönyörűek a tortáid, és jól hangzik atésztája is meg a krém is. Igaz a meggyest már ismerem, nagyon finom. Nem írnád le a fondantot hogykell csinálni?

Válasz