WildaJósnő www.wildajosda.gportal.hu üzente 12 éve
Én kész vagyok..csak ámulok,és bámulok.Elkészítem a lányomnak, szülinapra,mert ő "Gót" stílusú most..:)),és ez biztosan nagyon fog tetszeni neki.Gyönyörűséges,és nem is nagyon bonyolult.Köszönöm,hogy megosztottad velünk:))Puszik:Wilda
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Kedves Kápolnásiné! Sajnos nem írtad a neved így nagyon hivatalosan hangzik a megszólítás.
Egy receptnél érdemes megnézni mikor töltötték fel, Enikő 2 éve azóta nem töltött sajnos. Viszont legalul a további hozzászólásokat érdemes megnézni, mert a csoki gyurma receptet ott kétszer is leírta.
A torta alá bemásolom.
Ez volt az amit én is kipróbáltam, csak a Fridlné Évinél láttam meg először.
Nagyon jó volt készíteni, enni nem igazán finom, mert étkezési keményítőt kell használni ahhoz ne ragadjon a formázásnál.
Kápolnási Tamásné üzente 12 éve
Enikő! Végig néztem munkáid (gyönyörűségeid) nagyon szépek, lehet, hogy nem figyeltem meg, de mi az a csokigyurma? Nem ismerem, nem is hallottam róla, persze nem vagyok profi, meg én leginkább gyöngyözöm, de szeretek főzni-sütni a családnak. Ha lehet írd meg nekem a kapine@citromail.hu.
Tóth Andrásné üzente 13 éve
Ez egy álom!
Sajnos én nem tudok ilyet készíteni,igaz nem is próbáltam, nincs rá a családban igény. Senki (rajtam kívül) nem szereti az édességet.A szülinapi tortákat is, amit rendelek, ismerősök fogyasztják Jó mi?????
Friedlné Évi üzente 13 éve
Kedves Enikő!
Ez egy igazi cukrászati remekmű! Gratulálok hozzá, igazán szépen, igényesen díszítetted.
Üdv.
Évi
Tóth Valéria üzente 13 éve
Pál Szilvia üzente 14 éve
szia.nagyon szép a tortád!és azt szeretném kérdezni hogy a szélét párizsi krémböl nyomtad fel??
Soós Jánosné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Nagyon szép a tortád Enikő,megint tanultam valamit és kifogom próbálni a krémet margarin nélkül.Köszönjük,hogy megosztottad velünk a receptet.
Üdv.Marika
nagy eniko üzente 14 éve
Incus a csoki tetejen a diszitest ugy keszitettem hogy kb 25 dkg feher csokit gozfolott 1 kanal olajjal felolvasztottam egy masik edenybe ugy 10 dkg fekete csokit . A torta tetejere ontottem a fehercsokit a feketecsokit egy habzsakba toltottem aminek kicsi nyilas van a vegen es a torta kozepetol kifele haladva rajzoltam koroket mind nagyobbat es nagyobbat amig elertem a torta szeleig.
Gyorsan kell dolgozni mert ha kihul a csoki nem lessz szep. A Vegen egy fogpiszkaloval huzzuk a csikokat eggyet kifele es eggyet befele.
Nagyon szep dekoracio csak az a baj vele hogy kemeny lessz es amikor szeleteled egyenletlenul torik rajta a csoki ezert mikor ilyen tortat rendelnek mindig szolok hogy a csokit egy forro kesssel elore fagjak fel a torta tetejen.
Edit koszonom a dicsero szavakat :)
Sziasztok
Eniko
Nagy Józsefné Edith üzente 14 éve
Soós Jánosné üzente 14 éve
Szia Enikő!
Azt szeretném kérdezni hogy ezt a díszítést hogyan csináltad?Kipróbáltam már de nem sikerült.A csokigyurmát elkészítettem és sikerült és a rózsák is köszönöm a receptet.Előre köszönöm válaszod:)Üdv:Incus
Vácziné Lakatos Anikó üzente 14 éve
Mindig tanul valami újat az ember. Ez a csokigyurma is remek ötlet és nagyon szépek a rózsák.
kökény anita üzente 14 éve
nagy eniko üzente 14 éve
Szia !A csokigyurmat mas neven plasztik csokit en keszitem nagyon egyszeru, 1 tabla keseru csoki (valami jobb minosegu) es 1 kanal mez. Goz folott felolvasztom a csokit es hozzakeverem a mezet, az egeszet kiontom egy foliara ,jol becsomagolom es beteszem a hutobe min. 5,6 orara.Nagyon gyorsan kell dolgozni vele mert eleinte nagyon kemeny de hamar ellagyul a kezed melegetol.A tortan a csokirozsak egy tabla csokibol keszultek.
Udv .Eniko.
kökény anita üzente 14 éve
Soós Jánosné üzente 14 éve
Gratulálok Enikő nagyon szép lett ez a torta! Bár a többi se kutya:) További jó sütést Incus!
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
nagy eniko üzente 14 éve
A csokigyurma recepje :
- fekete csokibol:120gr csoki , 60 gr mez.
-feher vagy tejcsokibol:120 gr csoki , 50 gr mez.
Goz folott megolvasszuk a csokit es a mezet es jol kikeverjuk amig a massza jol ossze all. Frissentarto foliaba min. egy ejszakara hutobe tesszuk.Nagyon jol lehet vele dolgozni jo gyurma allaga lessz de a kezed melegetol ellagyulhat ugy hogy gyorsan kell vele dolgozni.
Koszonom szepen az elismero szavakat
Udv Eniko
Barna Pap Mónika üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Enikő nagyon szép tortát készítettél. Egyre többen vagytok akik titkolt cukrászok.
Nagy örömömre a recepttel együtt kaptuk meg ezt a fincsi tortát.
Remélem sok követőd lesz.
Gratulálok
Marcsi