Sütés főzés: Bajor hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bajor hús

Hozzávalók:
8 szelet csont nélküli karaj,
5 db tojás,
1 nagy doboz tejföl,
reszelt sajt ízlés szerint,
pirospaprika,
tetszés szerinti fűszer,én sertés sült fűszert használtam.

Elkészítés:
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk,befűszerezzük,majd állni hagyjuk egy időre(vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe).
A tepsit kivajazzuk,egymás mellé rakjuk a hússzeleteket,megszórjuk reszelt sajttal.
A tojásokat felverjük,belekeverjük a tejfölt,sózzuk,borsozzuk és ráöntjük a húsokra hogy mindenütt befedje.Befedjük alufóliával és betesszük a 200 fokos sütőbe.30-40 perc múlva levesszük az alufóliát,megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük míg megpirul a sajt a tetején.

Látta 906 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 5 éve

Köszönöm Ferenc,tényleg nem a legolcsóbb kategória de van olyan akinek otthon tyúkjai vannak és annak olcsóbb.Elősütve finomabb,azóta már én is csak elősütve készítem.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 5 éve

Nem egy olcsó étek, de biztosan nagyon finom !!! Így még nem készítettem..itt mindig találok jó ételeket, más-más elkészítési módokat !!! Nem rossz ötlet a hús elősütése sem...serpenyőben, fokhagymával, borssal...

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Örülök neki nektek is ízlett.Ma nálunk ez készül újra,kipróbálom elősütöm én is :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Szombaton megcsináltam,nagyon finom volt.Pillanatok alatt elfogyott.
Annyit változtattam,hogy a befűszerezett húst elősütöttem,fokhagymát szórtam rá.Így tettem jénaiba,és ráöntöttem a fokhagymás pecsenyelevet.Ezután a leírás szerint csináltam.Köszi.

Válasz

Friedlné Évi üzente 6 éve

annyira jó ránézni nagyon gusztusos! Ezt biztosan én is el fogom készíteni.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Egészségetekre,igen Andi az krumplipüré.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Én is viszem a receptet.A kis csavart süvegek gondolom krumplipüré,nagyon mutatós.

Válasz

Szalai Antalné üzente 6 éve

Nagyon finom lehet,elvittem a receptet !Köszönöm!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu