Sütés főzés: Gnocchi spenóttal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gnocchi spenóttal

A gnocchi-hoz:
Fél kg burgonyát egészben, sós vízben megfőzünk, kihűtjük, áttörjük. Hozzáadunk 1 tojást, 4 ek búzadarát és annyi lisztel összegyúrjuk, hogy ne ragadjon és puha legyen. Rudat sodrunk, kb diónyi nagyságú darabokra vágjuk és egy villa hátával megmintázzuk. Kifőzzük.

a spenóthoz:
2 gerezd zúzott fokhagymát vajon megfuttatunk, rá 30 dkg spenót, só, bors, ételízesítő. Kevés vízzel felöntjük. Behabarjuk kevés tejszínnel vagy tejföllel.
Tálaláskor parmezánsajttal megszórhatjuk.

Látta 1630 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 8 éve

Köszönöm Anna!:))

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 8 éve

Mónika! Én is szívesen megkóstolnám , minden hozzávaló finom , az étel pedig mutatós !!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Mónika!
Bíztosan finom lehet!
Majd kipróbálom,már lassan lesz spenótom.
Üdv:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu