Sütés főzés: Őzpörkölt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5469 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2964 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 455 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Őzpörkölt

Kb fél kilónyi volt ez a húsmennyiség,lábszár és a diója megtisztítjuk,nagyobb kockákra vágjuk.
Egy lábosba teszünk zsírt,nem kell vele spórolni mert a vad száraz hús.
Majd rétegenként belerakjuk a hozzávalókat:alulra husit szórunk rá felkockázott vöröshagymát,fokhagyma,1 paprika és paradicsom vagy lecsó ilyenkor télen,szerecsendió,só,bors,kömény,majd újra hús,vöröshagyma,fokhagyma,fűszerek, és addig rétegezzük míg el nem fogynak.Fűszereket mindenki ízlése szerinti mennyiséget adjon hozzá.
Lassú tűzön kezdjük el főzni,vizet nem öntöttem alá mert enged annyit amennyi kell.Amikor elfövi a levét vörösborral pótoljuk.
A legvégén megszórjuk pirospaprikával,és készre főzzük.
Főtt burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.
Bográcsba főzve még jobb lett volna:))

Látta 1133 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Ferenc igazad van szuper , az igaz nem olcsó eddig még mi is kaptuk vagy vendégségben fogyasztottunk.
Egy biztos tudni kell jól elkészíteni, hiába volt őzpörkölt nem bírtam megenni, mert nem lehetett megenni.
Van egypár férfi tagunk, vadásszá avatjuk őket, és mindig szétosztjuk a tagok között a kilőtt vadat. :)

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Köszönöm Ferenc,hát mi is úgy kaptuk és ezért lett :)

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 6 éve

Szuper kaja lehet, kár, hogy a csóróbbak nem juthatnak hozzá !!!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 6 éve

Köszönöm mindenkinek,Évi ez is kortól függő,fiatal volt és másfél óra alatt megfőtt.ÁÁÁ csak 1500 km-re vagyunk:)) Itt is szinte ugyanolyan az időjárás mint otthon,csak nincs olyan kemény tél mint otthon,és csak minimális hó esik,mínusz 5 fokot is csak egyszer volt mióta itt élünk.Enyhébb mint otthon.

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Mónika !! Egy tányérkával küldhettél volna.Nagyon gusztusos és igen finom is lehetett .Látom ez karácsonyi teríték úgy hogy már lekéstem róla.Puszi Marcsi

Válasz

Friedlné Évi üzente 6 éve

Mónika! Ez is igazi különlegesség, egész sötét színű a húsa. Mivel vadhús, gondolom legalább addig kell ezt is főzni, mint a marhahúst?
Hát akkor nagyon messze vagy tőlünk. Arra milyen az időjárás?
Üdv.
Évi

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 6 éve

Igazi különlegesség és ráadásul nagyon ízletes. Én a középiskolában főztem és kóstoltam vadételeket, valóban finomak.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu