Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
3 db közepes méretű,egészben megfőzött,kihűtött burgonya,
2 db tojás sárgája+1 a kenéshez,
2,5 dl tejföl,
só,
1 kk cukor,
3 dkg élesztő,
1 ek zsír vagy vaj+1 ek zsír a rétegek kenéséhez,
50-60 dkg liszt.
Tejfölt meglangyosítjuk a cukorral,belemorzsoljuk az élesztőt.A burgonyát és a zsiradékot elmorzsoljuk a lisztel,hozzákeverjük a többi hozzávalót.Simára dolgozzuk.Téglalap alakúra nyújtjuk,megkenjük zsírral vagy vajjal.A tészta felső részét a közepéig behajtjuk,az alsó részét ráhajtjuk a felső tésztára.Jobb és baloldalról is egymás tetejére hajtjuk.Ezt elvégezzük 3-szor.Közben 20 percig pihentetjük a hajtások közt.Újnyi vastagra nyújtjuk,tojással kenjük a tetejét,berácsozzuk a kés hegyével.160 fokon kb:25 perc alatt sül meg.
Sütöttem már úgy is hogy a hajtogatást kihagytam,anélkül is jó lett.
Több napig puha marad.
|
|
Keczánné Macskó Piroska 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Megjelent az etikus tej
Keczánné Macskó Piroska 1 hónapja új blogbejegyzést írt: 5 tipp kezdőknek a tökéletes palacsintasütéshez
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: LEVELES TÚRÓS RÉTES
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: EZÉRT EGYÉL CITROMSÁRGA ÉTELEKET
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Ínyenc egytálétel: sóskás galuska
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Virslit így még nem ettél
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Velünk élő hagyomány - Húsvéti kalácsaink
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Szuper vegán receptek
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 7 szuper smoothie recept
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: CILI HÁZI SÜTIJEI: LINZEREK
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!