Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Burgonyás pogácsa

3 db közepes méretű,egészben megfőzött,kihűtött burgonya,
2 db tojás sárgája+1 a kenéshez,
2,5 dl tejföl,
só,
1 kk cukor,
3 dkg élesztő,
1 ek zsír vagy vaj+1 ek zsír a rétegek kenéséhez,
50-60 dkg liszt.

Tejfölt meglangyosítjuk a cukorral,belemorzsoljuk az élesztőt.A burgonyát és a zsiradékot elmorzsoljuk a lisztel,hozzákeverjük a többi hozzávalót.Simára dolgozzuk.Téglalap alakúra nyújtjuk,megkenjük zsírral vagy vajjal.A tészta felső részét a közepéig behajtjuk,az alsó részét ráhajtjuk a felső tésztára.Jobb és baloldalról is egymás tetejére hajtjuk.Ezt elvégezzük 3-szor.Közben 20 percig pihentetjük a hajtások közt.Újnyi vastagra nyújtjuk,tojással kenjük a tetejét,berácsozzuk a kés hegyével.160 fokon kb:25 perc alatt sül meg.
Sütöttem már úgy is hogy a hajtogatást kihagytam,anélkül is jó lett.
Több napig puha marad.

Látta 1830 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 4 éve

Köszönöm Editke!Sikerült már szebbre is.:))

Válasz

Vass Lászlóné üzente 4 éve

Mónika!
Szép leveles,finom pogót sütöttél!
gratulálok!
Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu