Sütés főzés: Ragacsos almatorta felvágva (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Ragacsos almatorta felvágva

Tésztához:
4 db tojás,
21 dkg liszt,
25 dkg cukor (én csak 15 dkg-ot tettem bele),
1 cs. sütőpor,
1 dl forró víz,
1 dl olaj,
csipet só,
vaníliás cukor (én fahéjat tettem bele).

Ezenkívül:
1 kg alma,
10 dkg cukor,
1 marék durvára tört dió (én kihagytam),
20 g vaj.

Elkészítés:
Az almákat megtisztítjuk,meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.
10 dkg cukorból karamellt készítünk és belecsorgatjuk a sütőformába (26-cm-t használtam),rádaraboljuk a vajat (a diót itt kell rászórni).Eligazgatjuk benne az alma szeleteket.
A piskótához az egész tojásokat a cukorral,csipet sóval addig keverjük míg elolvad benne a cukor.Beleszitáljuk a sütőporral,fahéjjal elkevert lisztet,elkeverjük,majd a vizet és az olajat is belekeverjük.Beleöntjük a formába.Előmelegített sütőbe tesszük kb. 1 órát sütjük.Amint kivettük a sütőből fordítsuk tortatálra.

Aki teheti próbálja ki mert nagyon finom.Marcsi hívta rá fel a figyelmemet :)
A recept a Kifőztük.hu oldaláról való.

Látta 386 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 4 éve

Köszönöm mindenkinek.Erzsike én is most sütöttem elsőre így de nagyon megízlett,ma pedig újra megsütöm.

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 4 éve

Nagyon jól hangzik ez az almás torta. Én szoktam ilyet készíteni,csak nem piskótával. Mindig Linzer tészta az alapanyag. Az almát én is karamelbe forgatom
és utána egy zacskó vanilia pudinggal összekeverem,és a tortaformát vastagon
margarinnal kikenem.Ez a változat is finom.

Az almás lepényt is mindig úgy készítem,hogy a megpárolt almát összekeverem
vanilia pudinggal. Nagyon szépen összetartja,és igazán finom.

Válasz

burger eva üzente 4 éve

Nagyon jó lehet.Sajnos a családben cukorbeteg van és nem tudok karakellt készíteni. A cukorpótlókat nem lehet karamellizálni.
Biztos finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Már másodszorra készítettem el, nagyon gyorsan elfogyott mindkét alkalommal.
A kifőztük oldalon láttam és megtetszett.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu