Sütés főzés: Grillcsirke gombás töltelékkel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grillcsirke gombás töltelékkel

Hozzávaló a töltelékhez:
4 db zsemle ( vagy kenyér), 40 dkg gomba, 1 közepes vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor aprított petrezselyem, 2 db tojás,őrölt bors, majoránna, só, ízvarázs ( ez el is maradhat),libazsír vagy étolaj.

A szikkadt zsemléket beáztattam vízbe, és jól kicsavartam.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre dinszteltem, hozzáadtam a gombát, zúzott fokhagymát, petrezselymet, és a fűszereket, majd zsírjára sütöttem, és kihűtöttem.A kicsavart zsemlékhez hozzáadtam a párolt gombát, és a tojásokat, majd jól összekevertem. Ha nagyon lágy a massza, akkor 1-2 ek zsemlemorzsát adjunk még hozzá.
A masszát egy kiolajozott ( zsírozott) tepsi egyik felébe tettem, a másik felébe pedig az elősütött csirkecombokat sorakoztattam. A serpenyőben maradt zsírral meglocsoltam a töltelék és a húsok tetejét, majd előmelegített sütőben szép pirosra, ropogósra sütöttem.

Madár-jégsalátával fogyasztottuk. Nagyon finom volt.

Látta 11 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu