Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Forrás: nem csak lisztérzékenyeknek Gluténmentes finomságok:
Kovácsné Oszlánczki Judit
Hozzávalók:
30 dkg Schar Mix B kenyérliszt
1 tojás só 15 dkg olvasztott ráma margarin
2,5 dl langyos tej a recept szerint, én vízzel készítettem
2,5 dk élesztő 1 mokkacukor
Én a tésztába oregánót tettem.
Az élesztőt jól felfutattjuk.
Az alapanyagokból összeállítjuk a tésztát, és 40-50 percet kelesztjük.
Amikor jól feljött, átgyúrjuk, kisodorjuk majd egy nagy fánkszaggatóval korongokat kiszúrjuk.
A korongokra a köv. tölteléket tessszük:
10-15 dkg sonka összevágva apróra, kevés kukorica bele.
Reszelt sajt, vagy jobb a tömlős sajt, 1 ek tejföl összekeverve. Fűszerek.
Megtöltött korongokat tojásfehérjével körbekenjük.
Befedjük egy üres tésztakoronggal. Széleit szépen körbenyomkodjuk.
Sütés.180 °C 40 perc .
Recept szerint a tetejét tojással átkenve reszelt sajttal megszórjuk. Nálam ez elmaradt.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!