Sütés főzés: Házipraktikák fortélyok, amiket tudunk alkalmazni a konyhánkban, mindennapjainban (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Házipraktikák fortélyok, amiket tudunk alkalmazni a konyhánkban, mindennapjainban

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 6 éve

Kinek mi vállt be frissen tartására, tárolására.
Még lehetne sorolni.
Ide várom ötleteiteket, fortélyaitokat.

Hozzászólások eddig: 15

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Tudtátok? 2 dkg szárított gomba 20 dkg frissnek felel meg.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

TIPP: ha a forró rántást a forró levesbe, vagy főzelékbe tesszük, akkor nem csomósodik össze.

Válasz

Ferencziné Éva üzente 5 éve

Nekem bevált a kávézaccal való tisztítás. Nagyon jó a zsiradék eltávolítására a gázsütő tisztítására. A vízkő eltávolítás csapokról és csempére. A lefolyóba beletelni tévedés nem dugul el hanem a zsírréteget tisztítja a csövekbe. Éva.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 5 éve

Kedves Tóth Andrásné én fél kiló lisztből készült kenyérhez 25 dkg kovászt használok,a képeim között megtalálod a kovász készítést,amit én használok.Ha még nem készítettél kovászt ajánlom neked a nemvagyokmeszterszakács blogját,ő kovásszal süt csak.És Limara oldalán is találsz kovászt is.

Válasz

Tóth Andrásné üzente 5 éve

Szia Andrea! Szeretném kérdezni, ebből mennyit kell tenni egy 70 dekás kenyérhez, és ha tudod, kenyérsütő gépben is használható e?
Nagyon jó lenne, mert most mutatták ki, hogy az élesztőre pozitív vagyok.Minden kelt tésztához jó? Mondjuk a tarkedlihez is? (cseh fánk).Válaszod előre is köszönöm! Margó

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 5 éve

Ha odaég az étel, legjobb, ha az edényben felforralunk egy kis szappant. Mindig tiszta lesz az edény.

Válasz

Csendesné Márta üzente 5 éve

Kivétel nélkül mind hasznos tanács volt.

Válasz

Csendesné Márta üzente 5 éve

Ne haragudj nem vagyok egy tudatlan háziasszony,de meglepet ez a sok jó tanács,ötlet,legalább is nem igen szoktam ilyenekre találni.Jó itt sem régota vagyok,de most meglepett.Csak a másolás lehetőségét sajnálom.Most olvastam ezeket elöször.Köszönöm:Márta

Válasz

Csendesné Márta üzente 5 éve

Nagyon köszönöm a praktikus tanácsokat nagyon jónak tartom/ a fűszereket is és a tisztitást is/ Egy dolgot hiányolok,hogy nem nyomtatható,pedig ugy bármikor kéznél lenne. Mert a géphez jönni,bekapcsolni vagy netán kézzel leirni kicsit macerás.Mindenesetre kösz. Csendesné Márta

Válasz

Hibszky Anna üzente 5 éve

Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot. Én a pörköltből másnap gulyáslevest csinálok.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu