Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 12 éve
Kinek mi vállt be frissen tartására, tárolására.
Még lehetne sorolni.
Ide várom ötleteiteket, fortélyaitokat.
Hozzászólások eddig: 15
Kőszeghy Anna üzente 11 éve
Kőszeghy Anna üzente 11 éve
TIPP: ha a forró rántást a forró levesbe, vagy főzelékbe tesszük, akkor nem csomósodik össze.
Ferencziné Éva üzente 11 éve
Nekem bevált a kávézaccal való tisztítás. Nagyon jó a zsiradék eltávolítására a gázsütő tisztítására. A vízkő eltávolítás csapokról és csempére. A lefolyóba beletelni tévedés nem dugul el hanem a zsírréteget tisztítja a csövekbe. Éva.
Barna Pap Mónika üzente 11 éve
Kedves Tóth Andrásné én fél kiló lisztből készült kenyérhez 25 dkg kovászt használok,a képeim között megtalálod a kovász készítést,amit én használok.Ha még nem készítettél kovászt ajánlom neked a nemvagyokmeszterszakács blogját,ő kovásszal süt csak.És Limara oldalán is találsz kovászt is.
Tóth Andrásné üzente 11 éve
Szia Andrea! Szeretném kérdezni, ebből mennyit kell tenni egy 70 dekás kenyérhez, és ha tudod, kenyérsütő gépben is használható e?
Nagyon jó lenne, mert most mutatták ki, hogy az élesztőre pozitív vagyok.Minden kelt tésztához jó? Mondjuk a tarkedlihez is? (cseh fánk).Válaszod előre is köszönöm! Margó
PETRA Lászlóné Marika üzente 11 éve
Ha odaég az étel, legjobb, ha az edényben felforralunk egy kis szappant. Mindig tiszta lesz az edény.
Csendesné Márta üzente 11 éve
Csendesné Márta üzente 11 éve
Ne haragudj nem vagyok egy tudatlan háziasszony,de meglepet ez a sok jó tanács,ötlet,legalább is nem igen szoktam ilyenekre találni.Jó itt sem régota vagyok,de most meglepett.Csak a másolás lehetőségét sajnálom.Most olvastam ezeket elöször.Köszönöm:Márta
Csendesné Márta üzente 11 éve
Nagyon köszönöm a praktikus tanácsokat nagyon jónak tartom/ a fűszereket is és a tisztitást is/ Egy dolgot hiányolok,hogy nem nyomtatható,pedig ugy bármikor kéznél lenne. Mert a géphez jönni,bekapcsolni vagy netán kézzel leirni kicsit macerás.Mindenesetre kösz. Csendesné Márta
Hibszky Anna üzente 11 éve
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás