Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.
| Mi volt ma az ebédetek? | 18 | 8 hónapja Kőszeghy Anna |
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, borjúpaprikás, nokedli, ecetes uborka.
| Ünnepi sütés-főzés | 18 | 6 éve Behán László |
Találtam egy érdekes összefoglalót a húsvéti sonka eredetéről! https://www.kolbaszaruhaz.hu/blog/a-husveti-sonka-eredete-hagyomanyos-husveti-eteleink-b56.html
A receptet úgy írhatod be az oldalra, ha az általad feltöltött kép alatt az Ehhez a képhez még nem írtál leírást felirat előtt szereplő kis ikonra kattintasz.
Egyszerű a válasz , kettő közül választhatsz , vagy vissza viszed ahol vetted, ---- vagy kidobod ...--- ennyi!
| Hányszor főzöl egy héten? [szavazás] | 1 | 11 éve Kőszeghy Anna |
Szia Piroska! Ha tehetem minden nap főzök, ha marad előző napi étel pl leves, akkoz készítek hozzá egy tartalmasabb tésztaételt, ha sűlt hús, vagy pörköltmaradék van azt másnap felhasználom rakottas
| Házipraktikák fortélyok, amiket tudunk alkalmazni a konyhánkban, mindennapjainban | 15 | 12 éve Kőszeghy Anna |
Tudtátok? 2 dkg szárított gomba 20 dkg frissnek felel meg.
| Fogyókúrázzunk együtt | 7 | 12 éve [Törölt felhasználó] |
Egy finom fogyókúrás ebéd. 1 adag: 510 kalória Májjal töltött csirkemelltekercs Elkészítés: A mellfilét megmossuk, lecsöpögtetjük, kettévágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A hagymát olajo
| Paleolit étkezés. | 8 | 12 éve [Törölt felhasználó] |
Ancika! Köszönöm előre is. Türelmesen várjuk. Szép napot Marcsi
| Piskóta, bejgli, linzer, muffin, sós, kelt tészták alapreceptjei. | 10 | 12 éve [Törölt felhasználó] |
Jön a Húsvét sokan sokféle süteménnyel lepitek meg a családotokat, vendégeiteket. Két éve elkezdtük ezt a fórumot, szeretném többen leírnátok az alap receptet Pl. piskóta, kelt kalács, linzer, pogács
Sziasztok ! Én már az olaszos csirkét kipróbáltam korábban ,igaz fehérborral .Finom volt így is .
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu