Sütés főzés: blog

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5799 fő
  • Képek - 5491 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2945 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 352 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei

network.hu

 A legjobb formádat akarod hozni a strandon? Akkor oda kell figyelned arra, hogy mit eszel, mielőtt kimész a partra.

 

1. Extra sós kaják

Habár a nátriumban gazdag ételek nem puffasztanak fel - mint a szénsav - de vízvisszatartást okoznak a szervezetedben. Lehet, hogy a chip vagy a salsa jó rágcsának tűnhet a strandon, válassz inkább valami olyan nasst, ami alacsony sótartalmú, ezzel is vigyázva a szervezeted optimális működésére és arra, hogy remekül fess bikiniben a strandon.

Tovább 

network.hu

Valójában a szendvicset helyettesítő tortillának kevés köze van a valódi tortillához, mégis megéri kipróbálni, ha éppen unnád az összes eddig bevált reggelit. Ebben az esetben kevésbé van szó az új alapanyagokkal, új ízekkel való kísérletezésről, inkább az a lényeg, hogy egy új formában tálaljunk, hiszen néha ennyi is elég ahhoz, hogy megkívánjunk egy ételt. 

Ha nem szeretnél otthon tésztát dagasztani, akkor vegyél a boltban tortillalapot, akár teljes kiőrlésű változatban.

Tovább 

 

network.hu

Miután Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, szépen beindult a Gáspár család új biznisze. Bea saját weboldalt indított, ahol videóval együtt osztja meg receptjeit a közönséggel, és már fellépőként is megrendelhető.

Bors információi szerint Gáspár Győző felesége 200 000 forintért megy házhoz. Egy komplett csomag kétórás műsort tartalmaz, amiben benne van az, hogy Bea akár egy ötvenfős társaságnak is tart főzőbemutatót, színpadon készíti el az ételt, utána pedig lehet vele fotózkodni, és még dedikál is.

Tovább 

network.hu

  1. Frissen sütésre szánt, vagy rántani való húst érdemes főzés előtt 2-3 óráig egy mély tálban egymásra halmozva állni hagyni. Minden szelet közé tegyünk egy karika vöröshagymát, kedvenc zöldfűszerünkből néhány szálat, egy-két szem egész borsot. Természetesen ezeket sütés, panírozás előtt eltávolítjuk, de remek ízt adnak a húsnak.
  2. A tökéletes töltött hús titka: a töltelékbe tegyünk egy-két fej apróra vágott gombát, egy darab elkapart szárnyasmájat, valamint egy kevés pirított hagymát, zsírjával együtt.

Tovább 

network.hu

Sokszor hallhatunk már arról, milyen extrém fogyókúrás trükköket alkalmazott például Sisi királyné, csak hogy megtartsa 55 cm-es derékbőségét. Mániákusan tornázott, rengeteg húst evett, és gyakran fogyasztotta a nyers hús kipréselt levét is – állítóla emiatt lettek idősebb korára reumatikus problémái.

Erzsébet bizony egész életében keményen diétázott, az utókor szakemberei szerint ő lehetett a mai anorexiások „előfutára”.

Egyébként Sisi húsközpontú étrendje hasonlít egy, a 19.

Tovább 

network.hu

 Lassan véget ér a 40 napos böjt, és jöhetnek a húsvéti finom falatok... Lássuk, mit miért eszünk ilyenkor!

 

A nagyböjt a Húsvétot megelőző 40 napos időszak hamvazószerdától húsvét vasárnapjáig terjed. Hamvazószerda elnevezése egyházi szokásra utal, a múlt évi megszentelt barkát elégetik, hamuját a pap megszenteli, s keresztet rajzol vele a hívek homlokára, annak bizonyságára, hogy a halandók porból lettek, s porrá lesznek.

A hamvazkodásnak egészségmegőrző szerepet tulajdonítottak. Ezen a napon elsikálták a zsíros edényeket, mert zsírt a következő 40 napban nem ettek.

Tovább 

network.hu

 Mobilon egy recept keresése, a link kimásolása és beillesztése miközben nagyban dumálunk valakivel, persze éppen a főzésről, nem lehetetlen, de nem is kicsit macerás feladat.

 

Pár napja számoltunk be a Viber új funkcióiról, s már itt  egy következő újdonság.  Ami egyúttal az eddig is nagy köröket befutó, 2008-ban "garázsblogként" indult, 2012-re pedig már piacvezető receptoldallá vált cégnek, a  Nosaltynak az újabb húzása. Mostantól a hazai Viber felhasználóknak receptkeresés praktikusan.

Tovább 

network.hu

 Húsban és növényekben gazdag, vegyes étrendet fogyasztottak az európai kontinensen elsőként megjelent előemberek, több mint 1,2 millió éve.

 

Bár a tüzet korábban már ismerhették, főzésre mégsem használták azok az előemberek, amelyek elsőként kezdték benépesíteni Európát nagyjából 1,2 millió évvel ezelőtt. Étrendjük azonban húsban és növényekben gazdag volt, ezeket nyersen fogyasztották. A Yorki Egyetem kutatói a kontinens első betelepülő embereinek étkezéséről tudtak meg új dolgokat - számolt be a kutatásról az Index.

Tovább 

Hogyan tudod életere kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

network.hu

A S.Pellegrino – amelyet hazánkban a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. forgalmaz – bejelentette a világ fiatal séftehetségeit elismerő nemzetközi versenyének, a S.Pellegrino Young Chefnek várva várt folytatását. A harmadszor meghirdetett megmérettetésre február elsejétől várják a jelentkezéseket. A 2017-es kiírás több szempontból is megújul, hogy a versenyzők még szélesebb szakmai kör előtt mutathassák meg magukat, és, hogy tehetségük méginkább kibontakozhasson.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu