Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 15 éve
Ti hogyan teszitek el a tököt, patisszont, cikkínit télire.
Segítsetek többek kérték ötleteinket.
Mángold elkészítést is kérték. Várom ötleteiteket.
Köszönöm
Hozzászólások eddig: 27
Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve
Tegnap télire lecsót csináltam, amit lefagyasztok. A munkafolyamat fennt van képgalériában régről. Most annyit újítottam, hogy a paprika csumáját nem dobtam komposztba, hanem azt is lefagysztottam 1 zacsiban, jó lesz levesba , stb. ízesíteni, amibe a lecsó nem mehet.
Barna Pap Mónika üzente 14 éve
Én nemrég halottam hogy szárazbabot régebben szétterítették nagy tepsibe és berakták a sütőbe.Nem kell megsütni csak jól felforrósítani és közben kevergetni kell.Kb 100 fokig kell csak felmelegíteni a sütőt és azon a hőn tartani,így elpusztul minden zsizsik.Ha jól felmelegedett minden szem, ki kell hűteni és mehet a spájzba.
Berki Lászlóné Anna üzente 14 éve
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
Ferenczi Jánosné üzente 14 éve
Kedves Konyhatündérek!Nem igazán tartozik a feltett témához-és azt sem hiszem ,hogy valaki viccelni akart velem.Azt hallottam,hogy a szárazbabot összekeveri szalicillel-vagy szódabikarbónával/már nem tudja melyikkel kell/ és akkor nem lesz zsizsikes.Hallott valaki róla?Aki tud valamit kérem válaszoljon!!!!!!!!!Köszi Gizike Miskolcról.
korzistka gavrila üzente 14 éve
Prohászka Béláné üzente 14 éve
korzistka gavrila üzente 14 éve
Itt az ideje, a szilva, és kőrte kompotok, na meg a szeder szőrp eltevésének ideje, ha valaki nem tudja hohy, hogy kel csak szoljon
Mindenkit puszilok Gábor
szalontai józsefné terike üzente 15 éve
Pintérné Szabó Mária üzente 15 éve
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hónapja itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás