Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 14 éve
Ti hogyan teszitek el a tököt, patisszont, cikkínit télire.
Segítsetek többek kérték ötleteinket.
Mángold elkészítést is kérték. Várom ötleteiteket.
Köszönöm
Hozzászólások eddig: 27
Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve
Tegnap télire lecsót csináltam, amit lefagyasztok. A munkafolyamat fennt van képgalériában régről. Most annyit újítottam, hogy a paprika csumáját nem dobtam komposztba, hanem azt is lefagysztottam 1 zacsiban, jó lesz levesba , stb. ízesíteni, amibe a lecsó nem mehet.
Barna Pap Mónika üzente 14 éve
Én nemrég halottam hogy szárazbabot régebben szétterítették nagy tepsibe és berakták a sütőbe.Nem kell megsütni csak jól felforrósítani és közben kevergetni kell.Kb 100 fokig kell csak felmelegíteni a sütőt és azon a hőn tartani,így elpusztul minden zsizsik.Ha jól felmelegedett minden szem, ki kell hűteni és mehet a spájzba.
Berki Lászlóné Anna üzente 14 éve
Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve
Ferenczi Jánosné üzente 14 éve
Kedves Konyhatündérek!Nem igazán tartozik a feltett témához-és azt sem hiszem ,hogy valaki viccelni akart velem.Azt hallottam,hogy a szárazbabot összekeveri szalicillel-vagy szódabikarbónával/már nem tudja melyikkel kell/ és akkor nem lesz zsizsikes.Hallott valaki róla?Aki tud valamit kérem válaszoljon!!!!!!!!!Köszi Gizike Miskolcról.
korzistka gavrila üzente 14 éve
Prohászka Béláné üzente 14 éve
korzistka gavrila üzente 14 éve
Itt az ideje, a szilva, és kőrte kompotok, na meg a szeder szőrp eltevésének ideje, ha valaki nem tudja hohy, hogy kel csak szoljon
Mindenkit puszilok Gábor
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
Pintérné Szabó Mária üzente 14 éve
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás