Sütés főzés: Télire spájzolás. (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Télire spájzolás.

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 14 éve

Ti hogyan teszitek el a tököt, patisszont, cikkínit télire.
Segítsetek többek kérték ötleteinket.
Mángold elkészítést is kérték. Várom ötleteiteket.
Köszönöm

Hozzászólások eddig: 27

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve

Tegnap télire lecsót csináltam, amit lefagyasztok. A munkafolyamat fennt van képgalériában régről. Most annyit újítottam, hogy a paprika csumáját nem dobtam komposztba, hanem azt is lefagysztottam 1 zacsiban, jó lesz levesba , stb. ízesíteni, amibe a lecsó nem mehet.

67785_f71413fcb472_s

Készül a lecsó télire.jpg

67786_4796669301c9_s

Hova lett a paradicsom.jpg

67787_a091b1fe6c45_s

Lefagyasztom ízesítőnek.jpg

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Én nemrég halottam hogy szárazbabot régebben szétterítették nagy tepsibe és berakták a sütőbe.Nem kell megsütni csak jól felforrósítani és közben kevergetni kell.Kb 100 fokig kell csak felmelegíteni a sütőt és azon a hőn tartani,így elpusztul minden zsizsik.Ha jól felmelegedett minden szem, ki kell hűteni és mehet a spájzba.

Válasz

Berki Lászlóné Anna üzente 14 éve

Szia! Igen hallottam róla, sőt még egypár darab babéllevelet is tesznek bele, én szalicill-t szórok a babra és úgy keverem össze. Tényleg nem megy bele a zsizsik.

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 14 éve

Szia! Ezt a módszert még nem hallottam, de azt tudom, ha legalább 1 hétig vagy felhasználásig a mélyhűtőben tartod a hüvelyeseket (szárazat, és frisset is) a zsizsik elkerrüli, és sokáig eláll!
Pné Zsuzsa

Válasz

Ferenczi Jánosné üzente 14 éve

Kedves Konyhatündérek!Nem igazán tartozik a feltett témához-és azt sem hiszem ,hogy valaki viccelni akart velem.Azt hallottam,hogy a szárazbabot összekeveri szalicillel-vagy szódabikarbónával/már nem tudja melyikkel kell/ és akkor nem lesz zsizsikes.Hallott valaki róla?Aki tud valamit kérem válaszoljon!!!!!!!!!Köszi Gizike Miskolcról.

Válasz

korzistka gavrila üzente 14 éve

Hál istennek itt sok volt, tettem is el egy csomo szőrpőt belőlle
Gábor

Válasz

Prohászka Béláné üzente 14 éve

Nagyon szeretném a szedret, nem is láttam az idén. Biztos azt is elvitte a jégeső!!!!

Válasz

korzistka gavrila üzente 14 éve

Itt az ideje, a szilva, és kőrte kompotok, na meg a szeder szőrp eltevésének ideje, ha valaki nem tudja hohy, hogy kel csak szoljon
Mindenkit puszilok Gábor

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 14 éve

Igen liszt, tojás, morzsa,és eggyesével rakom tálcára amire előbb folpakfóliát teszek, és mikor megfagy összerakom egy zacskóba. Így nem fagynak egymáshoz a szeletek.

Válasz

Pintérné Szabó Mária üzente 14 éve

Terike! A cukkinit liszt - tojás - zsemlemorzsába forgatod, vagy csak lisztbe, és úgy teszed el? Előre is köszi a választ!

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Pisztacias_piskotatekercs_2197580_8697_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu