Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Végy egy-két-három ötliteres uborkásüveget. Amikor érik az első gyümölcs, teríts az aljukba egy réteget, cukrozd le, és öntsd fel portorikó rummal és zárd le. Amikor jön a következő gyümölcs, terítsünk az előzőre ebből egy újabb réteget, cukrozzuk le, és öntsük fel megint portorikó rummal. És ez így megy addig, amíg az uborkásüveg meg nem telik, vagy vége nincs a gyümölcsszezonnak. És szinte bármilyen gyümölcs használható, csak ne legyen teljesen puhára érett, mert pl. a sárgabarack egész folyóssá válhat, ha túl éretten kerül bele. És ne tegyél bele görögdinnyét sem. A cseresznye és a meggy alapfelszerelés ebben a befőttben!Ilyenkor még ne kóstoljunk bele, mert nem jó az íze. Várjunk vele mondjuk a karácsonyi sütögetésig. A leve is felhasználható, a gyümölcsdarabokat pedig tortákba, süteményekbe, krémekbe, habos desszertekbe tehetjük, díszíthetünk velük.
Megjegyzés:
Gyerekeknek ne adjunk belőle, mert erősen alkoholos, egy agglegénybefőttel készített torta szesztartalma akár két verekedésre is elég! :-))
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!