Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A palacsinta az egyik kedvenc édességünk, amelyet számtalan íz világgal tölthetünk meg. Most egy almával töltött palacsinta receptet nyújtunk át olvasóinknak!
Hozzávalók:
30 dkg liszt,
5 dl tej,
2 tojás,
1 evőkanál cukor,
só,
4 db alma,
fél citrom leve,
4 dkg margarin,
12 dkg cukor,
15 dkg dió,
őrölt fahéj,
2 tojás,
1 cs vaníliás cukor,
a sütéshez:
olaj
Elkészítés:
A hozzávalókból elkészítjük szokásosan a palacsintatésztát, ha sűrű, akkor szódavízzel hígítjuk, majd kisütjük a palacsintákat. Az almát cikkekre szeleteljük, citromlevet csöpögtetünk rá, hozzáadjuk a vajat, a cukrot, és lassú tűzön félpuhára pároljuk, megszórjuk durvára vágott dióval, fahéjjal.
Megtöltjük a palacsintákat, összegöngyöljük, a végüket behajtjuk, felvert tojásba mártjuk, durvára vágott dióba meghempergetjük, és forró olajban kisütjük. Vaníliás cukorral meghintve tálaljuk.
Szerző:Kosztelnik Lászlóné
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!