Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
ANANÁSZOS ALMALEVES
Hozzávalók:
1 kg savanykás alma
2 l víz
1-2 db darabos egész fahéj
3-4 db kb. 0,5 cm vastag citromkarika
15 db szegfűszeg
15-20 teáskávéskanál cukor
1 cs. vaníliás cukor, vagy kis darab rúdvanília
1 doboz ( 400 g) darabolt ananász konzerv
1-2 evőkanál (nem púpos!) liszt
1 doboz ( 2 dl) 20 % tejfel
A tejfelt és
a lisztet csomómentesre keverjük.
Ezután beletesszük a fahéjat, citromkarikákat, szegfűszeget, cukrot és a vaníliás cukrot. 2 liter vízzel lassan, kevergetve felöntjük, csomómentesre elkeverjük, felforraljuk, Közben kevergetjük a tűzről levesszük.
Almát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, s rögtön beledobjuk a kész alaplevesbe folyamatosan. Ha ez megvan, újra felforraljuk, és 2-3 percig összefőzzük az egészet. A kész levesbe az ananász konzervet levével együtt beleöntjük, jól összekeverjük. Lehűtjük.
(Fogyasztás előtti napon készítjük el!) Akkor igazán finom!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!