Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Babos hús csípősen
Hozzávalók:
4-5 szelet sertéskaraj
kevés liszt
némi olaj
20 dkg kolozsvári húsos szalonna
vörös- és fokhagyma
egy üveg ecetes gyöngyhagyma
egy sörövbabkonzerv
vágott petrezselyem
1-2 dl vörösbor
3-4 paradicsom
őrölt bors
1 kis kanál Erős Pista
Elkészítés:
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A kisült húsokat félretesszük. A visszamaradt olajba beletesszük a felkockázott kolozsvári szalonnát, jól átsütjük, majd hozzátesszük a vágott vöröshagymát, majd együtt is sütjük egy kicsit. Ha a hagyma már üveges, hozzátesszük az apró kockákra vágott paradicsomot. Lefedve egy kicsit pároljuk. Amikor a paradicsom már levet engedett, belekeverjük a lecsepegtetett gyöngyhagymát, a vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát és némi borsot. A legvégén hozzákeverjük a lecsepegtetett vörös bab konzervet, a kiskanál Erős Pistát és a vörösbort is. (Ízlés szerinti mennyiségeket használhatunk) A kisült hússzeleteket visszatesszük a raguba, és még egy utolsót rottyantunk rajta.
A kész ételt tarhonyával, rizzsel tálalhatjuk, de magában is nagyon finom.
A receptet Galagonyka küldte.
Mindmegette
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!