Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg barackbefőtt,
26 dkg finomliszt,
2 és fél teáskanál sütőpor,
fél teáskanál szódabikarbóna,
fél tábla csokoládé apróra vágva,
15 dkg karamell,
2 tojás,
12 dkg cukor,
0,8 dl étolaj vagy 12,5 dkg puha vaj
2,2 dl tejföl.
A sütőt 180 °C-osra előmelegítjük. Kivajazzuk a sütőformát vagy belehelyezzük a sütőpapír formákat. A barackbefőttet apró kockára vágjuk. Elkeverjük a lisztet a sütőporral, szódabikarbónával, és a csokoládé darabokkal. Egy másik edényben felverjük a tojásokat, és jól kikeverjük a cukorral, olajjal vagy vajjal, és a tejföllel. Hozzáadagoljuk a lisztes keveréket, és jól összedolgozzuk, míg egynemű anyagot nem kapunk. Ezután finoman beleforgatjuk a darabokra vágott gyümölcsöt. A tészta felét a formába adagoljuk, mindegyikre ráteszünk egy-egy kis darab karamellt. (én kb. 2 cm-es darabot tettem, talán lehet egy kicsit több is, úgy jobban látszik a töltelék). Majd beborítjuk a tészta másik felével. Kb. 20-25 percig sütjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Tejszínes grillázstorta
Tehéntúrós- barackos sütemény
Cappuccino muffin