Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg mirelit leveles tászta,
1 liter tej,
4 csomag vaníliás puding,
10 db tojás fehérje,
25 dkg cukor,
1 üveg lecsepegtetett felezett barackbefőtt,
fél rúd vanília.
Elkészítés:
A leveles tésztát felengedjük,majd kiválasztunk egy 25 * 25 cm-es tepsit.
Akkorára nyújtsuk ki a tésztát hogy két db tepsiméretű lap jöjjön ki belőle.
Sütés előtt hagyjuk pihenni őket 1 órát (hogy ne ugorjanak össze).Megszúrkáljuk őket,előmelegített 180 fokos sütőben 20-22 perc alatt aranybarnára sütjük őket.
Az egyik lapot beletesszük a tepsi aljába.A lecsepegtetett barackokat ráhalmozzuk a tésztára.
A krémhez a pudingporokat kevés tejjel csomómentesre keverjük.A többi tejet feltesszük forrni,beletesszük a vanília kikapart belsejét és a vanília rudat is.
Felverjük a tojások fehérjét a cukorral.A pudingport a forró tejbe öntjük,sűrű krémmé főzzük,amikor bugyog elzárjuk alatta a lángot és hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét,simára keverjük.
A krémet ráöntjük a barackok tetejére,befedjük a másik lappal.Hűvös helyre tesszük dermedni.
Szeletelés után porcukorral hintve tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!