Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg rövidkaraj,
1 dl olaj,
1 pohár tejföl,
szegfűbors,
2 gerezd fokhagyma,
20 dkg liszt,
piros arany,
1 tojás,
só,bors,
kevés vaj,
pecsenyefűszer,
1 kis fej vöröshagyma apróra vágva.
Elkészítés:
A vöröshagymát olajon megpároljuk.
A karajt kicsontozzuk,felszeleteljük,sózzuk,borsozzuk,
szegfűborssal,pecsenyefűszerrel,bedörzsöljük.
Kevés olajban hirtelen pirosra sütjük.Mindegyik hússzeletre teszünk fokhagymát és párolt vöröshagymát.
A lisztből 1 tojással,kiskanál vajjal és tejföllel,
sóval rugalmas tésztát gyúrunk.
30 percet pihentetjük,kinyújtjuk.
Két karajszeletet egymásra fektetünk,megkenjük pirosarannyal.
A kinyújtott tésztát olyan lapokra vágjuk hogy 1-1 dupla szelet karajt bele csomagolhassunk.
Ráhelyezzük a húst,megkenjük nyers tojással
és ráhajtjuk a tészta másik felét.Kívül is megkenjük tojással és sütőben szép pirosra sütjük.
Forrás:http://receptek.tv
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!