Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1,5 kg burgonya,
1 nagy sárgarépa,
20 dkg zeller,
1 zöldpaprika,
1 cs. újhagyma,
40 dkg vegyes darálthús,
50 dkg paradicsom,
1,25 dl zöldségleves,
bazsalikom,
szerecsendió,
só,bors.
Elkészítés:
A burgonyából 60 dkg-ot meghámozunk és megfőzzük.
A maradék burgonyát is meghámozzuk,majd lereszeljük.
A reszeléket konyharuhába tesszük és jól kinyomkodjuk.A kicsöpögő levet felfogjuk,és addig hagyjuk állni míg a keményítő leülepszik az aljára.
Az áttört főtt burgonyához adjuk a nyers reszelt burgonyát és a lecsepegtetett keményítővel,sóval,borssal,szerecsendióval összedolgozzuk.
A felkockázott zöldségeket felhevített olajon megsütjük,majd hozzáadjuk a darálthúst,és további kb. 5 percig sütjük.Sózzuk,borsozzuk,és a felkockázott paradicsommat hozzáadva még 5 percig főzzük.
A masszából 12 gombócot formázunk,közepébe 1 tk. ragut halmozunk,gombóccá formázzuk.
Forrásban lévő sós víben alacsony hőfokon 15-20 percig főzzük.
Közben a maradék ragut a levessel felöntjük,felforraljuk,bazsalikommal ízesítjük.
A gombócokat a raguval tálaljuk.Vegyes saláta illik mellé.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!