Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
125 g sütőmargarin
1 dl cukor
1 tojas
3dl liszt
1 teáskanál sütőpor
Töltelék:
1 db öszibarack konzerv 400 gr
1 db kajszibarack konzerv 400 gr
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál kajszi konzervlé
70 g szárított cseresznye vagy befött
250 g natur krémtúró
2 dl zsírszegény tejföl
1 dl habtejszín
2 tojas
1 dl cukor
1 evőkanál burgonya keményítő
2 teáskanál vanilias cukor
3-4 csepp keserűmandula olaj
Elkészítés:
Szoba-hőmérsékletű margarint és a cukrot habosra keverjük, hozzákeverjük a tojást. Összekeverjük a lisztet a sütőporral
és hozzáadjuk a vajas keverékhez. Egy 24 cm átmerőjű torta formát kibélelünk
sütőpapírral. A tésztát belenyomkodjuk az aljába es oldalába.
Betesszük a hűtőbe míg a töltelék készül.
Töltelék:
Felkockázzuk a barackokat. Egy kis edénybe összekeverjük a citromlét és a befőttlevet, hozzáadjuk a cseresznyét és lassú tűzőn főzzük míg a cseresznye be nem szívja a levet. (befőttnél a fözésre nincs szükség).
Összekeverjük a túrót, a tejfölt, a tejszínt, a tojásokat, cukrot, keményítőt, vaníliás cukrot és a mandula olajat. Hozzákeverjük a gyümölcsöket a túróhoz és rátesszük a tésztára.
175 fokra előmelegített sütőben kb 1 - 1 1/2 órát sütjük. A formában hagyjuk kihüllni.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!