Sütés főzés: Csirke milánói módra

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Csirke milánói módra

10 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Hozzávalók:


 1 db nagyobb megtisztított csirke,

15 deka spagetti,

20 deka darált sertéshús,

1 fej vöröshagyma,

1 deci paradicsomlé,

1 kávéskanál paprika,

10 deka mortadella,

étolaj,

1 deci tejföl,

só.


Elkészítés:


Rántani valónál nagyobb megtisztított fiatal csirke hasüregét megtöltjük az alábbiakkal:


15 deka spagettit megfőzünk, leszűrünk és egy kis vajjal elkeverve, kicsit hûtjük.

20 deka darált sertéshúst megpirítunk egy serpenyőben, 1 fej vöröshagymával, melyet előtte lereszeltünk, forró zsírban megfuttatunk.

A húst egy kis sóval, törött borssal fűszerezzük s egy deci paradicsomlével fedő alatt pároljuk, meghintjük egy kávéskanál paprikával, de csak akkor, ha puhulni kezd. Kb. 15 perces párolás után a húst egy kicsit hűtjük, majd 10 deka apróra vágott mortadellát és egy deci tejfölt a spagettivel összekeverünk s ezzel a csirke hasüregét megtöltjük, majd bevarrjuk.
Az enyhén sózott csirkét, 5 deka forró, hevített zsírral leöntjük és közép meleg sütőben szép világospirosra sütjük. Kb. 50-60 percig sütjük (természetesen, ha a csirke fiatal és a húsa megpuhult) és a sütõbõl kivéve 20 percig hűlni hagyjuk és csak azután vágjuk fel.
A csirke mártásába tegyünk egy kis paradicsomot, pirítsuk le és egy deci tejföllel eresszük fel, majd kicsit fel forralva öntsük a tálalt húsra.
Körítésnek fejes- vagy paradicsom salátát adjunk hozzá.

Szalmakrumplival  tálaljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Smid Ferencné üzente 10 éve

Biztos nagyon finom lehet ki próbálom.

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 10 éve

Biztosan nagyon finom ez az étel! Gratulálok:

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu