Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A magyar fül számára talán még szokatlanul cseng a krémsajt torta kifejezés. De nem tudunk jobbat kitalálni. A krémsajt természetesen nem a fűszeres, sós Boci és társai, hanem a Mascarpone típusú tejszín ízű natúr sajt.
Hozzávalók:
1/3 csésze vaj, megolvasztva
1 ¼ csésze darált háztartási keksz
¼ csésze cukor
25 dkg krémsajt
1 db sűrített tej
30-35 dkg fekete csokoládé megolvasztva
4 tojás
2 teáskanál vanília aroma
Elkészítés:
A darált kekszet összekeverjük a megolvasztott vajjal és a sütőforma aljába nyomkodjuk. Az sem baj, ha kerül az oldalára is.
A krémsajtot alaposan keverjük át hogy fellazuljon. Adjuk hozzá a többi anyagot (cukor, tej, csokoládé, vanília aroma, tojás) Kb. 20-22 cm tortaformába ideális a mennyiség.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 60 percig süssük, ellenőrizzük, hogy a közepe is kellően megszilárdult.
Miután elkészült, alaposan hűtsük le. A tetejét díszíthetjük tejszínhabbal amit célszerűen nem sokkal tálalás előtt teszünk rá, hogy ne essen össze.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!