Sütés főzés: Cukkinis metélt

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

1 nagy csomag újhagyma,

2 kisebb cukkini,

25 dkg gomba,

1 kisebb paprika,

csípős paprika ízlés szerint,

4-5 friss zsályalevél,

4-5 szál petrezselyem,

5 dkg húsos szalonna,

2 gerezd fokhagyma,

50 dkg hosszúmetélt,

2 ek olaj.

 

 


Elkészítés:

A szalonnát vékony csíkokra metéljük,zsírjára sütjük.Rádobjuk a felkarikázott hagymát,zúzott fokhagymát,felaprított zsályát,majd 1 percig erősebb tűzön pirítjuk.

Hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát,cukkinit,a kétféle paprikát,és továbbra is élénk tűzön,folyamatosan keverve 3-4 percig pirítjuk.

Sózzuk,borsozzuk,apróra vágott petrezsemzöldet is belekeverjük.

Lefedjük,elzárjuk a tüzet alatta.

Bő forrásban lévő vízhez 1 ek. sót adunk és kifőzzük benne a tésztát,aztán leszűrjük,mélyebb tálba csúsztatjuk és azonnal meglocsoljuk az olajjal.

Hozzáadjuk a ragu felét,lazán összekeverjük.

A tésztát 4 tányérba szedjük és a tetejükre púpozzuk a maradék ragut és azonnal tálaljuk.

Reszelt parmezánnal is megszórhatjuk így még finomabb lesz.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu