Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 nagy csomag újhagyma,
2 kisebb cukkini,
25 dkg gomba,
1 kisebb paprika,
csípős paprika ízlés szerint,
4-5 friss zsályalevél,
4-5 szál petrezselyem,
5 dkg húsos szalonna,
2 gerezd fokhagyma,
50 dkg hosszúmetélt,
2 ek olaj.
Elkészítés:
A szalonnát vékony csíkokra metéljük,zsírjára sütjük.Rádobjuk a felkarikázott hagymát,zúzott fokhagymát,felaprított zsályát,majd 1 percig erősebb tűzön pirítjuk.
Hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát,cukkinit,a kétféle paprikát,és továbbra is élénk tűzön,folyamatosan keverve 3-4 percig pirítjuk.
Sózzuk,borsozzuk,apróra vágott petrezsemzöldet is belekeverjük.
Lefedjük,elzárjuk a tüzet alatta.
Bő forrásban lévő vízhez 1 ek. sót adunk és kifőzzük benne a tésztát,aztán leszűrjük,mélyebb tálba csúsztatjuk és azonnal meglocsoljuk az olajjal.
Hozzáadjuk a ragu felét,lazán összekeverjük.
A tésztát 4 tányérba szedjük és a tetejükre púpozzuk a maradék ragut és azonnal tálaljuk.
Reszelt parmezánnal is megszórhatjuk így még finomabb lesz.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!