Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kókuszos-mogyorós szaloncukor
Hozzávalók (60 darabhoz):
50dkg mazsola
20dkg őrölt vagy darált mogyoró
10dkg kókuszreszelék
2 citrom reszelt héja
Fél kávéskanálnyi fahéj
3 evőkanál méz (nem kötelező!)
2 csomag tortabevonó
Elkészítés:
A mazsolát forró vízbe, esetleg rumba áztatjuk, hogy felpuhuljon. A mazsolát összedolgozzuk a kókuszreszelékkel, az őrölt mogyoróval, a ciromhéjjal és a fahéjjal. Amennyiben nem áll össze a massza, akkor akár mézzel is segíthetünk rajta.
Ezután vizes kézzel golyókat, vagy téglalapokat formázunk és betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjenek, így könnyebb lesz őket csokoládéval bevonni.
A tortabevonót gőz fölött megolvasztjuk és hagyjuk egy kicsit hűlni, majd teáskanál segítségével leöntjük a szaloncukordarabok tetejét, miután a csoki megdermedt, lekenhetjük az aljukat is, de enélkül is igen mutatósak lesznek.
Tipp: A mogyoró helyett használhatunk mandulát vagy diót is.
Gesztenyés szaloncukor
Hozzávalók:(40 darabhoz)
50dkg natúr gesztenyepüré
2 evőkanál méz
2 kávéskanál őrölt fahéj
1 csomag diétás tejcsokis tortabevonó
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd kis téglalapokat formázunk belőle, és berakjuk a hűtőbe dermedni. 1 óra múlva a gőz fölött felolvasztott tortabevonóval bekenjük őket.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!