Sütés főzés: Egy igazi fincsiség

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kedves Tündérkék, élek itt vagyok, és forró kézcsókomat küldöm felétek, a Főnőkasszony Marcsi azt hitte hogy nem jövök többet, dehogy!!!     Itt vagyok és ragyogok.

Na mindenkinek fejfájást okoz, ha vendégek jönnek nagy számba, azt se tudjuk mit csináljunk meg, hamar, izletes is legyen, és főleg nem mindennapi, megszokott  fogás. Na, édeskéim, a ventilátort magatok felé fordítjátok, és meg kezditek  a munkát.

Lehet kapni biztos nálatok is, felizgatott makaronét, én így csufolom. Mert olyan tiz centis és nagy lyuku, az olasz nevét ha meg lőttők sem tudom.

Na vesztek egy szép nagy hagymát, apróra vágjátok, és bele egy lábosba, kevés olaj és meg dinszteljük, hozzá adunk 2o deka darált húst, és tovább dinszeljük, hozzá adunk nagyon apróra vágott perezselymet, sót, borsot, és jó nagy kanálnyi juh túrot, le vesszük a gázról és hűlni hagyjuk. Veszünk egy nagy jénai tálat, meg kenjük az alját vajjal, na most jön a hadd el hadd. Ügyes kezekkel a meg dinszelt darált húst be tömköditek ebbe az óriás makaronéba, majd szép sorban a jénaiba tesszük. Gyorsan csinálunk egy besamel mártást, és az egészet nyakon öntjük, rá reszelünk jó bőven füstölt sajtot, de a rendes sajt is meg teszi, és be tesszük a sütőbe 18o fokra. Megkönnyebülve rá gyújthattok egy cigire, a nem dohányzok pedik egy nótára. Mikor a teteje szép barnára sült ki veszitek, és lehet tálalni, kőzben nézzétek meg a hatást, rengeteg  dicséretet fogtok kapni.


Jó étvágyat kivánok!!!!

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Editke! Elírtam nem spagetti, tényleg lehet kapni ilyen nagy lyukú tésztát amit meglehet tölteni, Mónika írta jól , Gábornak nemcsak ízletes és finom receptjei vannak nagyon érdekfeszítően is írja le.
Fáradt vagyok és elnéztem bocsika, abba is hagyom bár nem sokat voltam az oldalon.
Jó éjt Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Marcsika!
Gábor,akkor viccből írta,hogy töltsük ki a tésztát?
Én pennére gondoltam,Móni a másik tésztára.
Végülis makaróni,tehát nem töltjük,mert nem lehet!!!
Gábor a jókedv és humor el ne hagyjon!!
Üdv:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Gábor! Látom visszatértél.Köszönöm a jó kívánságokat és Iglésiást.
Szerintem a bevezetőd után sok konyha Tündér várja ízletes receptjeidet.
A tészta MAKARÓNI csak te elnevezted. Mostantól remélem ragyogtatod a receptjeiddel az oldalt.
Üdvözöllek újra köztünk.
Marcsi

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 9 éve

Kedves Gavrila!Finom lehet,gondolom cannelloni a tészta neve.Ki fogom próbálni.:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Gavrila!
Nagyon nyerő a recepted,bíztosan sokan kifogjuk próbálni!
Köszönöm:Edit.

Válasz

korzistka gavrila üzente 9 éve

A mi kedves Marcsikánknak, szeretettel, hogy menjen a főzőcske jóóóóóóól
http://www.youtube.com/watch?v=cf3q-H4rvAk

Válasz

korzistka gavrila üzente 9 éve

DE JÓL LEHET EMELLET FŐZŐCSKÉZNI, CSAK UGY UGRÁL A KEZEMBE A FAKANÁL
http://www.youtube.com/watch?v=T31FWnd8s8Q&feature=related

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu