Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szép Adventi Vasárnapot kivánok mindenkinek!!!!!
Időm lévén végig olvastam az előételekről írottakat, látom hogy senki sem említette a BEAUF salátát, vagy népies neve Francia saláta, mert egyszerű, mutatós, egészséges.
Tehát, mikor a levesek koronázott királyát csináljátok, amit mindenféle húsbol is lehet, de a legfinomabb a marha lábszárból van. Nem is kell említenem, hogy rengeteg zöldség hozzáadásával.Mivel ez adja meg mennyei ízét és színét, nem a delikát. Miután le szűrtűk a levest, egy részét a zöldségnek benne hagyjuk, és vele tálaljuk. A másik részét a zöldségnek, nagyon apró kockákra vágjuk, és bele tesszük egy üveg tálba. Majd a marhahús felaprózása kővetkezik és a többire tesszük. Ügyes kézzel felvágunk nagyon apróra savanyú uborkát úgy 5-6 darabot, és ezt is hozzáadjuk. Na most pihenés képpen, egy stamperli pálesz, és ki keverünk két tojásbol majonézt. Mikor evvel meg vagyunk, fel bontunk egy borsó konzervet, le szűrjűk és a többihez adjuk. Majd 2/3 részét a majonéznek egy pici sót, borst is hozzá adunk. Az egészet finoman megkeverjük. A megmaradt majonézzel bekenjük a tetejét; és ügyes Tündérkékhez híven szépen feldíszítjük. Ehhez vékonyra felvágott murokkal,perezselyemmel. Jó étvágyat kívánok hozzá Gábor
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!