Sütés főzés: ELŐÉTELEK,beauf saláta

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Szép Adventi Vasárnapot kivánok mindenkinek!!!!!

Időm lévén végig olvastam az előételekről írottakat, látom hogy senki sem említette a BEAUF salátát, vagy népies neve Francia saláta, mert egyszerű, mutatós, egészséges.

Tehát, mikor a levesek koronázott királyát  csináljátok, amit mindenféle húsbol is lehet, de a legfinomabb a marha lábszárból van. Nem is kell említenem, hogy rengeteg zöldség hozzáadásával.Mivel ez adja meg mennyei ízét és színét, nem a delikát. Miután le szűrtűk a levest, egy részét a zöldségnek benne hagyjuk, és vele tálaljuk. A másik részét a zöldségnek, nagyon apró kockákra vágjuk, és bele tesszük egy üveg tálba. Majd a marhahús felaprózása kővetkezik és a többire tesszük. Ügyes kézzel felvágunk nagyon apróra savanyú uborkát úgy 5-6 darabot, és ezt is hozzáadjuk. Na most pihenés képpen, egy stamperli pálesz, és ki keverünk két tojásbol majonézt. Mikor evvel meg vagyunk, fel bontunk egy borsó konzervet, le szűrjűk és a többihez adjuk.  Majd 2/3 részét a majonéznek  egy pici sót, borst is hozzá adunk. Az egészet finoman megkeverjük. A megmaradt majonézzel bekenjük a tetejét; és ügyes Tündérkékhez híven szépen feldíszítjük. Ehhez vékonyra felvágott murokkal,perezselyemmel. Jó étvágyat kívánok hozzá Gábor

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jó magam is sokszor készítek hétköznap is csak elkerüli az ember figyelmét, hogy leírja a receptet.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 14 éve

Gáborom,valóban finom ez a zöldségsaláta,ünnepi ebédek,vacsorák nagyszerű előétele lehet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu