Sütés főzés: Előételek:Halkrémmel töltött alma és palacsintabatyu

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Halkrémmel töltött alma:

 

Hozzávalók:

15 dkg burgonya,

20 dkg olajos tonhal konzerv,

fél citrom,

3 dkg vaj,

4 db nagy alma,

1 kis fej lilahagyma.

 

Elkészítés:

A burgonyát héjában,sós vízben megfőzzük.Melegen megpucoljuk és áttörjük.A tonhalat lecsepegtetjük,összepépesítjük a burgonyával,sóval,borssal,citromlével.

Belekeverjük a vajat is.Megmossuk az almákat,tetejüket levágjuk,kikaparjuk a magházat és beletöltjük a halkrémet.Aki nemszereti nyersen az almát kicsit megfőzheti.Lilahagymával,salátával tálaljuk.

 

Palacsintabatyuk:

 

Hozzávalók:

2 1/2 deci tej,

3 db tojás,

12-13 dkg liszt,

3 ek olaj,

12 nagy  spenótlevél,

1/4 fej jégsaláta,

2 dkg fenyőmag,

1/2-1/2 sárga-zöld-piros húsú paprika,

1 doboz tonhal,

12-13 dkg juhsajt,

24 szál metélőhagyma,

kb 1 dl tejföl,

só,bors.

 

Elkészítés:

A tejet a tojásokkal,liszttel,1 ek olajjal,csipet sóval összekeverjük,majd 10 percet állni hagyjuk.Serpenyőben a 2 ek olajjal 12 db palacsintát sütünk.

Forrásban lévő sós vízben a spenótot pár percig főzzük.A fenyőmagot szárazon megpirítjuk.A paprikákat csíkokra metéljük.

A tejfölt a sóval,borssal ízesítjük,majd a palacsintákat megkenjük.6 darabra spenótlevelet terítünk,fenyőmaggal megszórjuk.A többit a paprikával,tonhallal és salátával megrakjuk.

Mindegyiket feltekerjük és metélőhagymaszállal összekötjük.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 9 éve

Szívesen Terike!Örülök ha tetszik.

Válasz

Ezek nagyon jól hangzanak, úgyhogy ki kell próbálni. Köszi Mónika.:))

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu