Sütés főzés: Előételek:Halkrémmel töltött alma és palacsintabatyu

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Halkrémmel töltött alma:

 

Hozzávalók:

15 dkg burgonya,

20 dkg olajos tonhal konzerv,

fél citrom,

3 dkg vaj,

4 db nagy alma,

1 kis fej lilahagyma.

 

Elkészítés:

A burgonyát héjában,sós vízben megfőzzük.Melegen megpucoljuk és áttörjük.A tonhalat lecsepegtetjük,összepépesítjük a burgonyával,sóval,borssal,citromlével.

Belekeverjük a vajat is.Megmossuk az almákat,tetejüket levágjuk,kikaparjuk a magházat és beletöltjük a halkrémet.Aki nemszereti nyersen az almát kicsit megfőzheti.Lilahagymával,salátával tálaljuk.

 

Palacsintabatyuk:

 

Hozzávalók:

2 1/2 deci tej,

3 db tojás,

12-13 dkg liszt,

3 ek olaj,

12 nagy  spenótlevél,

1/4 fej jégsaláta,

2 dkg fenyőmag,

1/2-1/2 sárga-zöld-piros húsú paprika,

1 doboz tonhal,

12-13 dkg juhsajt,

24 szál metélőhagyma,

kb 1 dl tejföl,

só,bors.

 

Elkészítés:

A tejet a tojásokkal,liszttel,1 ek olajjal,csipet sóval összekeverjük,majd 10 percet állni hagyjuk.Serpenyőben a 2 ek olajjal 12 db palacsintát sütünk.

Forrásban lévő sós vízben a spenótot pár percig főzzük.A fenyőmagot szárazon megpirítjuk.A paprikákat csíkokra metéljük.

A tejfölt a sóval,borssal ízesítjük,majd a palacsintákat megkenjük.6 darabra spenótlevelet terítünk,fenyőmaggal megszórjuk.A többit a paprikával,tonhallal és salátával megrakjuk.

Mindegyiket feltekerjük és metélőhagymaszállal összekötjük.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Szívesen Terike!Örülök ha tetszik.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 14 éve

Ezek nagyon jól hangzanak, úgyhogy ki kell próbálni. Köszi Mónika.:))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu