Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Halkrémmel töltött alma:
Hozzávalók:
15 dkg burgonya,
20 dkg olajos tonhal konzerv,
fél citrom,
3 dkg vaj,
4 db nagy alma,
1 kis fej lilahagyma.
Elkészítés:
A burgonyát héjában,sós vízben megfőzzük.Melegen megpucoljuk és áttörjük.A tonhalat lecsepegtetjük,összepépesítjük a burgonyával,sóval,borssal,citromlével.
Belekeverjük a vajat is.Megmossuk az almákat,tetejüket levágjuk,kikaparjuk a magházat és beletöltjük a halkrémet.Aki nemszereti nyersen az almát kicsit megfőzheti.Lilahagymával,salátával tálaljuk.
Palacsintabatyuk:
Hozzávalók:
2 1/2 deci tej,
3 db tojás,
12-13 dkg liszt,
3 ek olaj,
12 nagy spenótlevél,
1/4 fej jégsaláta,
2 dkg fenyőmag,
1/2-1/2 sárga-zöld-piros húsú paprika,
1 doboz tonhal,
12-13 dkg juhsajt,
24 szál metélőhagyma,
kb 1 dl tejföl,
só,bors.
Elkészítés:
A tejet a tojásokkal,liszttel,1 ek olajjal,csipet sóval összekeverjük,majd 10 percet állni hagyjuk.Serpenyőben a 2 ek olajjal 12 db palacsintát sütünk.
Forrásban lévő sós vízben a spenótot pár percig főzzük.A fenyőmagot szárazon megpirítjuk.A paprikákat csíkokra metéljük.
A tejfölt a sóval,borssal ízesítjük,majd a palacsintákat megkenjük.6 darabra spenótlevelet terítünk,fenyőmaggal megszórjuk.A többit a paprikával,tonhallal és salátával megrakjuk.
Mindegyiket feltekerjük és metélőhagymaszállal összekötjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!