Sütés főzés: Előételek:szalámikrémes képviselőfánk és tormás lazactekercs

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Szalámikrémes képviselőfánk:

 

Hozzávalók:

4-5 dkg vaj,

8 dkg liszt,

2 tojás,

10 dkg puha vaj,

csipet só,

13 dkg téliszalámi,

10 dkg natúr krémsajt,

1 ek ecetes paprika,

2 csemegeuborka,

1 ág rozmaring a díszítéshez.

 

Elkészítés:

1 1/4 dl vizet a sóval és vajjal felforralunk.

Egyszerre beleszórjuk a lisztet és fakanállal addig keverjük míg a tészta elválik az edény falától.A tűzhelyről levéve kicsit hűtjük,majd egyessével alaposan beledolgozzuk a tojásokat.

Az égetett tésztát csillagcsöves zsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól távol 3 cm átmérőjű halmokat nyomunk.

Előmelegített sütőben 210 fokon 12 percig aranybarnára sütjük.Ne nyissuk ki a sütő ajtaját míg sül mert összeesik!A még forró fánkokat ollóval keresztben félbevágjuk.

A vajat habosra kikeverjük,belekeverjük a finomra ledarált szalámit,krémsajtot,apróra kockázott ecetes paprikát.Nyomózsákba töltjük és 20 percre hűtőbe tesszük.

A fánkok alsó részét a felszeletelt uborkával kirakjuk,csillagcsövet illesztünk a zsákra,a tölteléket a fánkokra nyomjuk,rátesszük a kalapokat.Rozmaringgal díszítjük.

 

Tormás lazactekercs:

 

Hozzávalók:

20 dkg natúr krémsajt,

1 ek torma,

só,bors,citromlé,

10 dkg kigyóuborka,

9 vékony szelet füstölt lazac,

extra erős folpack.

 

Elkészítés:

A tormával összekevert krémsajtot sóval,borssal,citromlével ízesítjük.Az uborkát vékony csíkokra vágjuk.Folpackra a lazacszeleteket hármassával,egymást kissé fedve,10*15 cm lapokká kiterítjük.Sajtkrémmel megkenjük és elosztjuk rajta az uborkacsíkokat.Feltekerjük majd 30 percre hűtőbe tesszük.8-8 szeletre vágjuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu