Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Szalámikrémes képviselőfánk:
Hozzávalók:
4-5 dkg vaj,
8 dkg liszt,
2 tojás,
10 dkg puha vaj,
csipet só,
13 dkg téliszalámi,
10 dkg natúr krémsajt,
1 ek ecetes paprika,
2 csemegeuborka,
1 ág rozmaring a díszítéshez.
Elkészítés:
1 1/4 dl vizet a sóval és vajjal felforralunk.
Egyszerre beleszórjuk a lisztet és fakanállal addig keverjük míg a tészta elválik az edény falától.A tűzhelyről levéve kicsit hűtjük,majd egyessével alaposan beledolgozzuk a tojásokat.
Az égetett tésztát csillagcsöves zsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól távol 3 cm átmérőjű halmokat nyomunk.
Előmelegített sütőben 210 fokon 12 percig aranybarnára sütjük.Ne nyissuk ki a sütő ajtaját míg sül mert összeesik!A még forró fánkokat ollóval keresztben félbevágjuk.
A vajat habosra kikeverjük,belekeverjük a finomra ledarált szalámit,krémsajtot,apróra kockázott ecetes paprikát.Nyomózsákba töltjük és 20 percre hűtőbe tesszük.
A fánkok alsó részét a felszeletelt uborkával kirakjuk,csillagcsövet illesztünk a zsákra,a tölteléket a fánkokra nyomjuk,rátesszük a kalapokat.Rozmaringgal díszítjük.
Tormás lazactekercs:
Hozzávalók:
20 dkg natúr krémsajt,
1 ek torma,
só,bors,citromlé,
10 dkg kigyóuborka,
9 vékony szelet füstölt lazac,
extra erős folpack.
Elkészítés:
A tormával összekevert krémsajtot sóval,borssal,citromlével ízesítjük.Az uborkát vékony csíkokra vágjuk.Folpackra a lazacszeleteket hármassával,egymást kissé fedve,10*15 cm lapokká kiterítjük.Sajtkrémmel megkenjük és elosztjuk rajta az uborkacsíkokat.Feltekerjük majd 30 percre hűtőbe tesszük.8-8 szeletre vágjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 4 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!