Sütés főzés: EPRES CSIRKEMELL SALÁTA RECEPT

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

5 dkg fenyőmag (hámozott mandula is kitűnő hozzá)
50 dkg csirkemellfilé
só, őrölt bors
1 citrom
1 evőkanál olaj
1 tojássárgája
2 evőkanál cukor
3 evőkanál tárkonyecet
1-2 evőkanál dijoni mustár
2 dl tejföl
1/2 fej ropogós saláta (például: jégsaláta)
50 dkg eper

Elkészítés:

A fenyőmagot vagy a mandulát szárazon megpirítjuk és félre teszszük.

A húst sózzuk, borsozzuk, a fél citrom levével meglocsoljuk, majd az olajon 5-6 perc alatt megsütjük, és hűlni hagyjuk.
A tojássárgáját a cukorral, az ecettel és a mustárral gyenge tűzön sűrű mártássá főzzük.
Amikor kihűlt, a tejföllel összekeverjük, csipetnyi sóval ízesítjük.
A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és apróbb darabokra tépjük.
Az epret is megtisztítjuk és megmossuk, majd a szemeket elfelezzük.
A húst felszeleteljük, az eperrel összekeverjük, majd a salátára halmozzuk, meglocsoljuk a mustárral-tejfeles öntettel, és a pirított magokkal megszórva kínáljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Irénke! nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat.
Nagyon jó tagok vannak akik nem csak a képet teszik fel hanem azzal is fáradoznak, hogy le írják a receptet hozzá.
Itt receptet is lehet írni ha nincs kép majd lesz ha valaki elkészíti.
Kellemes Estét
Marcsi

Válasz

Karko Irén üzente 9 éve

Nagyon jo receptek és azért jo ez az oldal mert a képekhez mindig van recept.Nem ugy mint másik oldalakon ahol felteszi k a képet és recept sehol hiába kérjük többen is.Gratulálok az oldal szerkesztöjének is!Mégegyszer köszi a jo recepteket!

Válasz

IVÁN LÁSZLÓ üzente 9 éve

Kedves JUDITH!
Ez már mesterszakács színvonal, nem sokára lesz egy barátomnak esküvője, ÉN RÁD GONDOLTAM!, mert még nem felhőtlen a menük összeállitása, és természetesen a FŐZÉSE!! Tisztelettel: Iván László

Válasz

istván halmágyi üzente 9 éve

próbáld ki balzsamecettel, mégpikánsabb lesz!
üdvözlettel:halmágyi istván

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Judit!
Ez is szuper recept!
Tárkonyecet helyett jó lesz más is,ezt is mentettem.
Üdv:Edit.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu