Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg sertéslapocka,
1 fej vöröshagyma,
2 szál sárgarépa,
15 dkg zöldborsó,
15 dkg zöldbab,
4-5 szem burgonya,
1 db tv paprika,
1 db paradicsom,
5 dkg sertészsír,
fél csokor friss tárkony,
fűszerpaprika,
liszt,só.
Elkészítés:
Az olvasztott zsíron megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
A lapockát apró kockára vágjuk,a hagymára tesszük és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a feldarabolt,paradicsomot,paprikát,majd meghintjük fűszerpaprikával,sózzuk,kevés vízzel felöntjük.
A feldarabolt sárgarépát a borsóval,zöldbabbal együtt a levesbe tesszük.
Miután a leves felforrt,hozzáadjuk a felkockázott burgonyát,tárkonyt.
Kevés kisztből és zsírból világos rántást készítünk,hideg vízzel kikeverjük,és miután a hús megpuhult a rántással sűrítjük a levest.Pár percig még forraljuk,és melegen tálaljuk.
Forrás: http://www.tvpaprika.hu/Receptek/E/Erdelyi_husos_zoldsegleves_tarkonnyal
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!