Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
5 db sárgarépa,
2 db petrezselyem gyökér,
fél zeller,
2 fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 köteg petrezselyemzöld,
negyed kelkáposzta,
4 ág karfiol,
2 db paradicsom,
3 db paprika,
4 ek só.
Elkészítés:
A zöldségeket alaposan megtisztítom, megmosom. A petrezselyemgyökeret, répát, zellert, karfiolt apró lyukú rezselőn lereszelem. A többit apróra barabolom. Vagy húsdarálón ledarálom. Összekeverjük az egészet a sóval is. És egy nagy tálcán amibe zsírpapír van vékonyan kiterítjük.
Hagyjuk kiszáradni szobahőmérsékleten lehet 1 hétig is eltart. Nyáron a napon 1-2 nap alatt kiszárad.Vagy pedig sütőben,hőlégkavaráson 70 fokon kb 10 óra. Hagyományos sütőnek támasszuk ki az ajtaját és a legalacsonyabb hőre állítsuk a sütőt. Bármelyik módszert válasszuk közben meg kell forgatni hogy egyenletesen száradjon. Ha jól kiszáradtak kezünkkel vagy géppel apróbbra morzsoljuk. Jól záró üvegekbe tesszük.
A só miatt sokáig eláll hűvös helyen.
Én ezeket a zöldség arányokat használom, ízlés szerint lehet variálni vagy más zöldséget is lehet hozzá tenni.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!