Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fehér fekete diótorta
Hozzávalók:
A tésztához:
10 tojás,
40 dkg porcukor,
2 tasak vaníliás cukor,
2,5 dkg kakaó,
30 dkg darált dió,
10 dkg liszt.
A CSOKIKRÉMHEZ:
20-20 dkg margarin, porcukor és csokoládé
A FEHÉR KRÉMHEZ:
2 dl tej, 2 dkg liszt,1 tasak vaníliás cukor, 15-15 dkg margarin és porcukor.
Elkészítés:
A tojássárgákat a porcukorral, és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan összekeverjük a tojássárgájával. Beleszórjuk a kakaót, a diót és a lisztet. Óvatosan összedolgozzuk, és ki- kent, lisztezett torta formába öntjük. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, lassan sütjük.
A csokikrémhez a margarint és a porcukrot jól kikeverjük, és a megpuhított csokoládéval habosra keverjük.
A fehér krémhez a tejben elkeverjük a lisztet és a vaníliáscukrot, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a már kihűlt pépet. A tortát 3 lapra vágjuk, és a kétféle krémmel megtöltjük. A torta tetejét bevonjuk csokikrémmel, és a fehér krémmel díszítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!