Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1 kakaós piskótalap |
Vágjunk a tortalapokat 3 lapba. A tejszínt verjük fel kemény habbá, felezzük meg, és ezt a mennyiséget osszuk el az alsó lapon.
Felezzük meg a meggyet is, és ezt is osszuk el négy felé, majd helyezzük el szépen a tejszínhabon. Erre jöhet a másik tortalap. Ha megvagyunk, csináljuk ugyanezt végig még egyszer. A második emeletre jön a maradék hab és meggy. Majd tegyük rá az utolsó lapot is. dermesztjük ki, majd díszítsük fel e tetejét. Szeletelés után azonnal tálalhatjuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska 2 hete új blogbejegyzést írt: Tudod, hány percig kell forró vízben hagyni a teát?
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Jókai-bableves Gundel alapján
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Sütőtökös lasagne
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Villámgyors ínycsiklandó házi pizza
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 étel, ami nagyon öregít
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból″
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!