Sütés főzés: Fokhagymakrémes szalámi

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5809 fő
  • Képek - 5481 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2968 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 474 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5809 fő
  • Képek - 5481 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2968 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 474 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5809 fő
  • Képek - 5481 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2968 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 474 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5809 fő
  • Képek - 5481 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2968 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 474 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

10 kg félkövér hús,

2 tubus fokhagymakrém vagy 12 dkg fokhagyma,

25 dkg só,

15 dkg édes paprika,

5 dkg erős paprika,

5 dkg őrölt bors,

1 dkg őrölt kömény.

 

 

 

Elkészítés:

A húst ledaráljuk közepeslyukú darálón,majd összekeverjük a többi hozzávalóval.

80-as szalámi bélbe töltjük jó szorosan.Hideg füstön nem túl sötétre füstöljük.

 

 

 

 

Forrás:  http://receptek.tv/?oldal=49&uid=702&n=24

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 7 éve

Nem lehet rossz...csak gondom van a hideg füsttel, meg a 10 kg tarja-comb-vagy egyéb hús árával...de lehet, hogy kisebb mennyiséggel, kooperációban kipróbálom !!!

Válasz

Tóth József üzente 7 éve

10 dkg hús? Tán 10 kg ! Józsi.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu