Sütés főzés: Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell


Hozzávalók:


2-3 db csirkemellfilé
25 dkg szeletelt bacon
25 dkg füstölt sajt
1 pohár tejföl

őrölt fehérbors
liszt
1 fej fokhagyma
5 dl tej a páchoz

 

Elkészítés:



A csirkemelleket felszeletelem, a fokhagymát megtisztítom, gerezdjeit felszeletelem. A tejet egy jénai tálba öntöm, beleadom a fokhagymát és a hússzeleteket, majd egy éjszakára beteszem a hűtőbe pácolódni.

Kiveszem a csirkemellszeleteket a pácléből, sózom és borsozom, majd megforgatom a lisztben őket. A füstölt sajtot lereszelem.

Egy tepsi alját kibélelem a baconszeletek felével, ráhelyezem a csirkehúst, megszórom a reszelt sajttal, rákanalazom a tejfölt, igyekszem elosztani, mindenhová jusson. Az egészet lefedem a maradék baconszalonnával, 200 fokosra előmelegített sütőben megsütöm.

A sütőből kivéve azonnal tálalom, majonézes burgonyasalátát vagy friss idénysalátát kínálok mellé.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sinkoviczné Judit üzente 8 éve

Szió :)Hát én ma ,megcsinálom :) ezt a csodát ,felcsigázott :))
Majd meg írom mi volt a hatása rám :))))
szióka Judit

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 8 éve

Kedves Mária! Ez nagyon finom lehet! Hasonló összeállítást szoktamcsinálni, de pácolás nélkül, + sonkaszeletekkel, és felvert tojással. Azt a receptet a Lajos Mari - Hemző Károly féle 99 - ből tanultam, és hidegen is finom. A te recepted nálunk ki lesz próbálva!!!!! Köszönjük, üdv: Zsuzsa

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu