Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg pillecukor,
32dkg porcukor,
2 ek. kukorica keményítő,
margarin a kenéshez,
Elkészítés:
A pillecukrot a margarinnal alaposan kikent hőálló tálba teszünk. Mikróban 3-szor 10 másodpercre betesszük. Közben kicsit kivesszük, és megmozgatjuk. körülbelül 25-30 másodperc múlva már folyós lesz, ekkor kivesszük, és hozzáadunk folyamatosan 25 dkg átszitált porcukrot, amibe beleszitálunk kukorica keményítőport. Robotgéppel alaposan összekeverjük, de előtte a karokat jól megkenjük margarinnal!Egy gyúródeszkát jól lekenünk margarinnal, ráborítjuk a masszát, és kb. 5-6 dkg porcukorral időnként megszórva összegyúrjuk. Ezután légmentesen folpack fóliába becsomagoljuk, és minimum 1 órára betesszük a hűtőbe. Majd enyhén átgyúrjuk, és margarinozott gyúródeszkán kisodorjuk, mint a tésztát, kb. 2 mm vastagra, és már felhasználhatjuk is. Színezés is lehet, akkor gyúrás közben a megfelelő színű ételfestékkel kézzel alaposan összedolgozzuk. De díszítő formákat készítünk belőle.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!