Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
csirkemáj
csirkemell
20 dkg bacon szalonna
1 fej vöröshagyma
20 dkg gomba
3 szem paradicsom
grillfűszer
majoránna
olívaolaj, borecet
1 fej lilahagyma
10-15 szem koktélparadicsom
4-5 db. uborka
saslikpálca (ahány fő, annyi db.)
2-3 dl fokhagymás páclé
Elkészítés:
A csirkemájat 4-5 centis darabokra, a csirkemellet 4-5 centis kockákra vágjuk, mindkettőt grillfűszerrel, borssal, majoránnával fűszerezzük és két külön tálban 1 órára a hűtőbe helyezzük. A salátához használt alapanyagokat megpucoljuk, megmossuk (lilahagyma, paradicsom, uborka, paprika). A lilahagymát és az uborkát legyaluljuk, a paprikát karikára, a paradicsomot fél karikára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és kevés fehérborecettel és olívaolajjal meglocsoljuk. Az egészet összekeverjük és hűvös helyen állni hagyjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, a paradicsomot és a gombát megmossuk. A csirkemájat a hűtőből kivéve bacon szalonnába tekerjük. Hurkapálcikára váltakozva felfűzzük fel a csirkemellet, a bacon szalonnába göngyölt csirkemájat, a hagymát és a koktélparadicsomot. A két végére gombát teszünk. Faszén felett sütjük, közben fokhagymás páclével kenegetjük. Egy adagban két nyársat és grillburgonyát tálalunk fel vegyes idénysalátával.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!