Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
15 dkg liszt,
3 db tojás,
1 5 dkg cukor,
2/3 csésze kb (2 dl) sűlt sütőtök püré,
fél narancs leve és reszelt héja,
1 tk. sütőpor,
fél tk,só,
fél tk. őrölt fahéj,
1 kávésk. őrőlt gyömbér,
fél tk. őrölt szegfűszeg.
Krém:
15 dkg mascarpone,
1-2 dl tejszín,
habfixáló,
vaníliáscukor,
10 dkg porcukor.
Elkészítés:
Egy tálban az egész tojásokat a cukorral,sóval,robotgéppel háromszorosára verjük,míg kifehéredik.Majd hozzáadjuk a sütőtökpürét,narancs levét és reszelt héját és alaposan eldolgozzuk benne (a sütőtökpürét érdemes botmixerrel pürésíteni).A szárazanyagokat külön összekeverjük és összekeverjük sütőtökös tojással.
Közepes méretű sütőpapírozott tepsiben megsütjük.
Konyharuhára borítjuk,feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a porcukor,vaníliáscukor felével kidolgozzuk a krémsajtot.A cukor másik felével habbá verjük az alaposan lehűtött tejszínt.Összekeverjük őket és megtöltjük a piskótát.
Pudingos krémmel is nagyon finom.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!