Sütés főzés: Gábor fajta szószos tojás

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Na kedves Tündérkék, néha ha ilyet csináltok a család részére, reggelire, vagy vacsorára, biztos hogy imába lesztek foglalva. Gyorsan lehet elkészíteni. Tehát ki vesszük a frigyiből a tojásokat, két darabot számítva személyenként, a palacsinta sütőt, az olajat, tejfőlt, delikátot.Na előszőr egy stampedli papra morgó páleszt fel őntünk a garatra, kedv csinálónak.A palacsinta sütőbe fél deci olajat öntünk, és reá tesszük a gázra, mikor forró az olaj, belé ütjük a tojásokat  hagyományosan tükőr tojásnak, mikor a fehérje meg sült, a tepsi szélébe gyorsan három részre osztva egy egy jó késhegynyi piros paprikát teszünk, és boszorkányos gyorsasággal ugyan oda két-három nagykanál tejfőlt teszünk, ha lehet valódit, ebből pillanatok alatt egy finom szósz jón létre, ezt füszerezzük hamar ,pici só, bors, delikát, és már is lehet tálalni, a mosogatást felejtsétek el utána, mert ki nyalják kenyérrel az egészet, ezentúl imába foglal titeket a család olyan finom, el ne áruljátok másoknak is e receptet, túl finom.JÓ ÉTVÁGYAT!!!!!

Na most kiváncsi vagyok a véleményetekre !!!!!!!!

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Ez jó lehet kipróbálom de ahogy le van írva az is nagyon tetcik

Válasz

korzistka gavrila üzente 10 éve

Kőszőnőm Marcsikám, én már csak ilyen maradok, szegény Erdély szülőtte, meg sugom neked, hogy nem vagyok iskolázott szakács, de gyerek korombol hobbym volt a konyha és a főzőcskézés, eddig nagy eredménnyel, és ezt nem csak gyermekeim álliják, és a kis uncsikák, hanem egy egész város.Ha ki megyek a piacra, mindenki ismer, és rengeteg hőlgy kér tőllem receptet, egy kérdésem van mindég, milyen alap anyaga van othon, miután el mondta, már is kapja a receptet

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Kedves Gábor!
A receptet titokban tartjuk.Köszönjük a sok receptet,és a recept írás stílusát,a megszólításról nem is beszélve.A pálesz javaslatot is biztos szívesen vennénk abból is tudjuk mi a jó a finom ételeidhez.

Válasz

korzistka gavrila üzente 10 éve

Tóndérkék, egy kérésem van hozzátok, senki meg ne kérdezze tőllem, ha ismerem a BIO eledeleket, ugy mind egy kedves nagyvárosi hőlgy csinálta, mert rőhőgő gőrcsben ki szenvedek, egy hőlgy aki ,bivajt, tehenet, juh turot, leg jóbb esetbe a Diszkoveriben látott ,esetleg, itt Erdélyben minden Bio

Válasz

korzistka gavrila üzente 10 éve

Na Tündérkék, ha ezt este Férjeteknek meg csináljátók, persze egy pár szelet füstőlt sonkával dusitva, azon éjjel biztos hogy mennyaszonyok lesztek

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu