Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg liszt,
1 db tojás,
1 ek fűszervaj,
20 dkg májpástétom,
1 ek olaj,
1 csokor hónapos retek,
1 cs. petrezselyem,
1 cs. turbolya,
só.
Mártáshoz:
10 dkg fűszeres krémsajt,
1 dl tejszín,
3 ek. dijoni magos mustár,
1 gerezd fokhagyma,
ételízesítő.
Elkészítése:
A lisztből,tojásból csipet sóval galuskatésztát készítünk.
Forrásba lévő vízbe szaggatjuk,kifőzzük.
A fűszervajat felolvasztjuk és a lecseptetett galuskát beleforgatjuk.
A májpástétomot felkockázzuk és pár csepp olajon átmelegítjük.Egy keverőtálban összekeverjük a galuskával,összedarabolt petrezselyemmel,turbolyával,retekkel.
Az öntethez a krémsajtot,mustárral,ételízesítővel,tejszínnel,
sóval,zúzott fokhagymával összekeverjük (ízlés szerint ízesítjük),és egy részét a galuskához adjuk.
Tálaláskor a maradék mártással meglocsoljuk.Hűtve fogyasszuk.
A recept forrása: http://www.tvpaprika.hu/Receptek/G/Galuskasalata_retekkel
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!